Akinek magzatvíz elfolyással indult a szülése, az elfolyást követően mennyi idő telt el, míg beindultak a rendes fájások?
Kérlek ne olyanokat írjatok, hogy nem jöttek fájások és a kórházban x óra múlva indítottak, vagy császár. Tudom, hogy ilyen is van, csak én arra vagyok kíváncsi, hogy ha ez egyedül ér itthon, akkor mi az a minimum idő, ami még a rendelkezésemre áll, hogy készülődjek és induljak, illetve elrendezzem, amit kell.
Köszönöm!
Köszi, na ettől tartottam, hogy akkor gyakorlatilag ugyanolyan is lehet, mintha fájásokkal indulna, tehát nincs sok idő szervezkedni. :o/
Köszi!
víz elfolyás után már 5 perces fájásaim voltak, a kórházba 45 perc volt az út, 2 óra múlva megszületett a kicsi, de közben kaptam gyorsítót is.
2. szülésem volt.
Köszi, emiatt nem aggódom, amúgy ez attól is függ, hogy hol reped meg a burok, magzatvíz szivárgásom már volt másik gyerekkel, de ott is még repesztettek a kitolás előtt, akkor csobbant az egész, nyakig úsztam benne...
Attól félek, hogy nem tudom beengedni sem a taxist, sem a mentőst, mert nálunk le kell menni a házból, hogy beengedjem őket. És amikor nálam jönnek a fájások, akkor általában 5-10 percen belül már 2 percesek vannak szülésik, és nálam olyan erős, hogy menni nem tudok már segítség nélkül.
De azért igyekszem nem parázni, csak már nagyon szülnék, és mindenen agyalok... :o)
Pedig valahogy csak lesz...
Kedves 7es!
Azt is megírnád, hogy ez hányadik héten volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!