Tudtátok, hogy a magzatvíz és az óceánvíz összetétele teljes mértékben megegyezik?
Tudtad, hogy minden óceán, és tenger sótartalma, ásványianyag tartalma más?
Függ az ott élö, áthaladó állatvilágtól, a hömérséklettöl, a vízalatt tevékenykedö vulkánoktól, a közettöl, a bele folyó folyóktól stb...
Szóval mi is az össze tétele az óceánnak?
Hát, ez ritka nagy hülyeség.
A magzat a magzatvizet folyamatosan issza. Ha sós volna az a magzatvíz nagyon rövid úton meghalna a magzat.
Azért ez a "teljes mértékben megegyezik" szöveg egy kicsit túlzás szerintem!!!
De én értem, hogy a kérdező mit akar!
Evolúciós szinten van abban igazság, hogy magzat víz tele van ásványokkal..stb, hisz még akkor amikor még minden élőlény a vízben élt, akkor a víz volt a szaporodási közeg, aztán jöttek az evolúció állomásai...stb, és végül az van, hogy az embernek (meg más emlősöknek is) a méhében nő a magzat, a magzatvízben, mert ugye valamilyen vizes közegre még mindig szükség van.Na szóval így igen, szerintem valamilyen szinten lehet az összetételben hasonlóság, de az, hogy 100% egyezzen az szerintem hüleség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!