Tudtátok, hogy a magzatvíz és az óceánvíz összetétele teljes mértékben megegyezik?
Figyelt kérdés
Sótartalma is megegyezik, meg ásványi anyag tartalma is ugyanaz.2012. ápr. 24. 08:06
21/27 anonim válasza:
Kérdező, legalább ne hirdesd, hogy ilyen butácska vagy...
22/27 claidheamohmor válasza:
Azért borzasztó, hogy kik jutnak be a felsőoktatásba :D
Egyébként mit oktat az egyetemi oktatód? Bevezetést a filozófiába a szabad bölcsész szakon? :XDDDDD
23/27 A kérdező kommentje:
Azt a büdös életbe de okos vagy!
2012. máj. 7. 18:14
24/27 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki,az egyetemi előadáson ezt mondták nekem!
2012. máj. 7. 18:15
25/27 anonim válasza:
Értjük, hogy az egyetemen mondták, de nyilvánvaló, hogy nem figyeltél oda, mert szakember ilyet NEM mond.
Plusz a felsőoktatásban tanuló emberek általában tudják mi a különbség mennyiség és arány között- ellentétben veled, hiszen még most sem érted, mit mondanak.
Megnyugtatásul: a magzatvíz és az óceán összetétele NEM egyezik meg, mert a magzatvízben jóval kevesebb az oldott ásványi anyag.
Ezeknek az oldott ásványi anyagoknak az aránya megegyezhet a magzatvízben és az óceánban, de ez nem ugyanazt jelenti.
Remélem így már érted, miről van szó...
26/27 claidheamohmor válasza:
Á, hagyjátok, a kérdező nem csak buta, de kulturálatlan is...
27/27 claidheamohmor válasza:
Na, megnéztem a linket, hát az nem egyetemi oktatási anyag, csak valami parasztvakítás valami keresztény-akármilyen médiából többé-kevésbé nyílt zsidók elleni uszítással körítve (nem csípem a zsidókat, de tele van már az egésszel a tököm). Ennyi hülyeséget három hasábon a desztillált vízről meg a sótartalomról eddig még nem olvastam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!