Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtátok, hogy a magzatvíz és...

Tudtátok, hogy a magzatvíz és az óceánvíz összetétele teljes mértékben megegyezik?

Figyelt kérdés
Sótartalma is megegyezik, meg ásványi anyag tartalma is ugyanaz.

2012. ápr. 24. 08:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
48%
Kb. ugyanolyan. Az nem ugyanazt jelenti, mint a "teljes mértékben megegyezik". Melyik egyetemen mondták ezt?
2012. ápr. 24. 09:45
 12/27 anonim ***** válasza:
92%
Elolvastam. .....ugyanaz a Na/K ARÁNY. Ez nem azt jelenti, hogy teljes mértékben megegyezik.
2012. ápr. 24. 10:12
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Megnéztem, amit feltettél, de ott én nem olvastam ilyet. Ha pontosan értelmezzük a mondatot amire utaltál is, akkor ott nem ezt állítják. Csupán annyit írnak, hogy a nátrium és kálium aránya körülbelül ugyanaz az óceánvízben, magzatvízben és a vérben. Ezen kívül a többi ásványi anyagról, vitaminról egy szót sem említ.
2012. ápr. 24. 10:13
 14/27 anonim ***** válasza:
62%

ARÁNYA!

Nem mennyisége!!!

Hol ugyanolyan ez? Jáájjjjj....

2012. ápr. 24. 10:58
 15/27 anonim ***** válasza:
76%

Úristen.

A Na/K arány messze nem jelenti azt, hogy teljes ásványi anyag-tartalom. A sótartalom pedig változó az óceánokban és tengerekben.

2012. ápr. 24. 11:37
 16/27 anonim ***** válasza:
66%
Egyetemista létedre elég butácska vagy. Legalábbis az értelmező olvasással elég nagy problémáid vannak....:S
2012. ápr. 24. 12:03
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
Jaj,legalább ne reklámozd,hogy egyetemista vagy(bár szerintem csak szeretnél lenni...).
2012. ápr. 24. 13:35
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki, egyetemi előadáson ezt mondták nekem, és ez így is van!
2012. ápr. 24. 14:30
 19/27 anonim ***** válasza:
77%

Az egyetemen ilyen bibliás dolgokat adnak bibliográfiának?

Kérdező, hiába pontozol le itt mindenkit, tévedésben élsz. Az ember belső környezete sós, ez nyilvánvaló, mindenki tudja: a könny sós, a vér sós. Attól, hogy a tengervíz sós, még nem aztjelenti, hogy ugyanaz az összetétele! A magzatvízben van egy halom hormon a babától - hol van ez az óceánokban? Ez is az összetételhez tartozik!

2012. ápr. 24. 15:22
 20/27 anonim ***** válasza:
82%

A kérdező mindig okosabb mint a válaszolók?

Egyedül rácáfoltál erre:)

Ugye tudod, hogy ha valamiben az ARÁNY megegyezik, az nem ugyanazt jelenti, hogy ugyanakkora a TARTALMA!

Ez nem egyetemi szint, inkább általános iskola, de íme:

10mg Na és 30mg K ARÁNYA is 1:3, illetve 1kg Na és 3kg K ARÁNYA is 1:3.

A mennyiségük meg egymás sokszorosa....

Kicsit jobban kellene figyelned az előadásokon.

2012. ápr. 24. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!