Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elfolyik/szivárog a magzatv...

Ha elfolyik/szivárog a magzatvíz utána szokott a baba még mozogni?

Figyelt kérdés
Ha előbb a nyákdugó távozik, azt mindenképpen észre lehet venni, ugye? teszem azt olyan nincs, hogy csak a színtelen magzatvíz folyik el?
2012. márc. 19. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vettem észre a nyákdugót. Valószínű magzatvízzel együtt távozott.

A magzatvizem amúgy a kórházban folyt el nst vizsgálat után, úgyhogy épp jó helyen voltam. Utána már nem igazán éreztem mozogni a babámat.

Barátnőmnek 4 nappal szülés előtt ment el a nyákdugója, azt mondta, hogy nála elég látványos volt.

2012. márc. 19. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
A nyákdugót nem vettem észre a magzatvíz elfolyását igen.. A baba mozgott még a szülés közben is...
2012. márc. 19. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem a nyákdugót,sem a magzatvizet nem vettem észre.Babám még a vajúdás közben is mocorgott néha.
2012. márc. 19. 21:55
 4/6 alaszka ***** válasza:
100%
Nekem nem volt nyákdugó, mármint én nem láttam az biztos, egyszercsak elöntött a víz, ami inkább átlátszó volt először, majd rózsaszínes, de azt csak a törölközőn láttam.
2012. márc. 19. 22:06
 5/6 alaszka ***** válasza:
100%
Ja igen, és nekem is mozgott még a szülés alatt is.
2012. márc. 19. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyákdugó nekem sem volt, csak pukkanás és folyt a víz.

Lányom elég sokat mozgott a szülés alatt végig.

2012. márc. 19. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!