32 hetes 5 napos babánál elfolyt a magzatvíz, holnap császározzák a sógornőmet a baba 1kg 90dkg. Van esély, hogy a tüdeje beérik?
26 hétre??? Hú az nagyon rizikós. Örülök hogy jól van és szép nagylány lett :)
Kérdező: Biztos minden rendben lesz a picinél. 1-2 hetet el is számolhatnak ám (persze nem 8-at) csak azért írtam mert tényleg szép súlyt saccoltak neki :)
18.28!
Nem értem miért kell bepánikoltatnod a kérdezőt!
Ha valaki 37 hétre szült, az már nem is számít koraszülésnek és biztos vagyok benne, hogy a babája nem emiatt van lemaradva, ha 40. hétre született volna, akkor is ilyen lenne.
32. héten már nagyon nagy esélye van a teljesen egészséges életre. Nekem ismerősöm 28. hétre szülte babáját toxémia miatt, ma már 4 hónapos a kislány és súlyban is utolérte a korát!
Minden oké lesz, ne aggódj!
Jó egészséget a Babának és Anyukájának!
39 hetes km
Szia!
Az én lányaim a 31. héten születtek. Császár volt nekem is, rögtön felsírtak, de az egyiket az intenzívre kellett vinni, de 4 nap múlva már a koraszülött osztályon voltak együtt.
1 hónapot töltöttünk kórházban és makk egészségesek a lányaim.
Szóval ne idegeskedjetek, BIZTOS nem lesz semmi baja sem az anyának, sem pedig a babának.
Bocsi az offért csak azt akarom kérdezni hogy volt e valami előjele annak hogy talán elfolyhat a víz?Úgy értem fájdogált e a hasa,vagy a méhszájnál nyilallt e stb.
Én sem vagyok túl rózsásan igaz csak akkor ha dolgozgatok itthon és persze van egy 11 hónapos fiam akit azért el kell látnom és emelni is muszáj vagyok.Válaszod előre is köszönöm!
És amúgy én is azt mondom hogy már a 32. héten tuti rendben lesz minden,kicsit többet lesznek majd bent a kórházban mint amúgy de a lényeg hogy minden ok legyen velük.
Üdv. 29 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!