A kombinált tesztem ereménye rossz lett,1:12-höz az esély az Edwards-kórra, emiatt mennem kell genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Akinek volt rossz eredmény miatt ez a két vizsgálat, mi történt vele? Mindenki története érdekel!
én voltam genetikai uh-on és ebből kifolyólag magzatvízvizsgálaton.Az előbbi egy alapos uh vizsgálatot jelent. Utóbbit pedig a több magzatvíz miatt rendelték el és a magas afp érték miatt.+életkor. vízvizsgálatot Pesten a Baross u-ban végezték. egy tűt szúrnak a hasfalba közben végig figyelik uh-n. Ez nem olyan szörnyű mint ahogy le van írva! Komolyan cseppet sem fájt, még egy szúnyog csípéshez sem tudnám hasonlítani. Inkább az izgalom... Ez kb.3 perc , utánna pihenést javasolnak pár napig. Nekem felajánlották hogy 1 éjszakát töltsek a kórházban a beavatkozás után. szerencsére nem mutatott ki semmi rendellenességet a vizsgálat. De ha 2 hét után nem jelentkeznek az eredménnyel akkor minden rendben lesz, de sajnos 1 hónapot is váratják az embert míg végül közlik mi is lett az eredmény. szóval kicsit tortúra de így legalább tuti hogy egészséges a baba, sőt a nemét is 100% osan megmondják. Így utólag már örülök hogy megcsináltattam bár akkor nagyon be voltam tojva én is, mi lesz ha......
kívánok neked egészséges babát! egy 5 hónapos kisfiú anyukája.
Köszönöm, hogy írtál! Minden jót kívánok a gyermekedhez, és persze Boldog Új Évet! :-)
Remélem írnak még sokan nekem...
Ez az eredmény nekem is megfelelne, hogy egészséges lányra számítsak. :-)
Várom ám olyanok írását is - ha nem túl fájdalmas - ahol beteg babát találtak.
Mindenkinek írom, aki izgult értünk és szorított nekünk, hogy most jöttem az orvostól a babánál nem talált szívhangot (pedig december 29-én még volt), és minimális volt csak a magzatvíz is. Az orvos szerint valószínűleg az Edwards-kór okozta a magzat halálát.
Holnap reggel 8-kor megyek be a kórházba, ott mégegyszer megvizsgálnak, és megmondják a továbbiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!