Honnan tudom, hogy elfolyt a magzatvíz, ha épp a kádban ültem? Mit kell érezni, ha tényleg elfolyt? SOS! 40+2km
Ha rendesen elfolyt volna, akkor azt észre vetted volna, mert az nagy mennyiség, zúdul, és az már nem tiszta átlátszó, hanem barnás-véres is.
Ha pedig csak szivárogni kezdett, akkor azt folytatni is fogja hamarosan, akkor is, amikor már kiszálltál...
Szép szülést!
Érdekes hogy miért ír valaki ilyet, hogy barnás-véres a víz, mert nagyon NEM! Ha barnás-véres, akkor még nyákdugó lehet benne esetleg, de maga a víz az tiszta kell hogy legyen. Az enyém is víztiszta volt, fehér türcsin kaptam el a kórházban.
Nekem olyan volt mint menzesznél mikor felállsz és megindul hirtelen, azaz éreztem bent, de a kádból kiszállva tényleg lehet hogy a fürdővíz folyt csak be. Figyeld minden testhelyzetben hogy jön-e valami.
Azért írtam, hogy barnás.véres, mert saját szememmel láttam.
Nekem volt szivárgásom is, az valóban színtelen-átlátszó, de amikor már indult a szülés, akkor az már véres-barnás volt. Jól megfigyeltem a tócsát a padlón. A kórházba érve pedig egy másik nőnek a folyosón pattant szét a burok, és a földre csobbant egy hatalmas mennyiség, szintén véres-barnás, ugyanolyan, mint az enyém, csak neki sokkal-sokkal több. Ő ott meg is szült a vajúdóban, mert a szülőszobáig már nem jutott el...
5 hónapos a kisfiam. Nekem itthon folyt el éjjel, valami pukkant, aztán elöntött a melegség. Olyan volt, mint a víz, teljesen átlátszó. (ezért nem értettem én sem ezt a barnás-véres dolgot az előbb).
1 óra múlva voltunk a kórházban, még ott is folyt, amikor kórházi hálóingben álltam.
Szóval ha folyt volna, akkor később is folyna, hiszen az nem elfolyik, és nincs több, hanem folyamatosan folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!