Akinek elfolyt a magzatvíz, érezte hogy elrepedt a magzatburok? És ha érezte hol és mit érzett?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 23:06
1/12 anonim válasza:
Én csak azt éreztem, hogy folyik a magzatvíz, semmi repedést nem éreztem. Arra ébredtem, hogy valami meleg folyik ki belőlem. Totál olyan érzés, mint mikor menstruálsz és sokat ülsz egyhelyben, majd hirtelen felállsz és érzed, hogy a hüvelyedből szivárog a vér. Bocs, hogy így leírtam.
2/12 anonim válasza:
nekem 4 gyerekem van.abból 3-nál elfolyt a magzatviz.az elsőnél és a harmadiknál éreztem pukkanást elötte.olyan volt mikor ki lyukasztanak egy lufit tüvel.
3/12 anonim válasza:
Szia
En olyat ereztyem mintha levego kerult volna a huvelyembe es durrant is egy picit.
Utanna olyat ereztem mint ha picit bepisilnek (csak par cseppet).
A vegen mindig hasznaltam tisztasagi betetet, mert a lanyom eloszeretettel a holyagomat rugdosta, igy nem volt ritka, hogy par csepp tenyleg kifolyt.
kb 2-3 percel kesobb amikor felalltam ereztem, hogy folyik a viz.
Igazabol nem volt semmi kellemetlen azon kivul, hogy nem tudtam levenni a vizes ruhat.
4/12 nini24 válasza:
Első babás vagyok, szeptemberben szültem. 2 pukkanást hallottam, majd éreztem a meleg csordogálást! Hajnalban történt, ezért hallhattam, vagy lehet,h csak az érzés volt,és azt hittem hallom is! Mindenesetre érdekes volt!:-)
5/12 anonim válasza:
Én olyan pattanás-szerű dolgot éreztem,mintha valami elpattant volna bennem,aztán a következő pillanatban már "ömlött" a magzatvíz,mivel pont álltam.
6/12 anonim válasza:
Én abszolút nem éreztem semmit, egyszer csak elkezdett folyni belőlem a magzatvíz a konyha közepén :D
7/12 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit. Feküdtem nyugodtan, aztán egyszer csak felálltam és hoppsz...meleg lötyi folyt végig a lábamon.
8/12 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit, sőt nekem nem is úgy ment el hogy elöntött hanem csak csöpögött. Néha kifolyt egy kisebb adag, de sima betét nem ázott át tőle. Még akkor is folyt amikor már nyomtam ki a fiamat.
9/12 anonim válasza:
Kis pukkanás, pattanás, majd sok-sok víz :D
10/12 anonim válasza:
Feküdtem, éreztem egy kattanást és dőlt belőlem a víz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!