Ha beindul a szules es nem reped meg a magzatburok akkor nem is fog? Milyen ha repesztik? Nagyon faj? Ha szivarog a magzatviz az miyen? Folyamatosan folydogal vagy csak neha? Honnan tudnam hogy az nem csak folyas?
Szia!A burokrepesztés egyáltalán nem fáj.Ha szivárog valami,akkor inkább jó lenne megnézetned magad,mert előfordulhat,hogy a vizzel kicsúszik a köldökzsinór is!
Könnyű szülést kivánok!
Nekem beindultak a fájások és akkor még nem repedt meg a burok.
3 órával később mentünk be a kórházba, akkor még mindig nem repedt meg, aztán egy félórával később megrepedt de valahol felül (teljesen magától) és meleg tiszta vízszerű volt, mintha bepisiltem volna. Nem sok jött és a doki is megvizsgált, akkor mondta hogy na jó alul is megrepeszti, mert annál gyorsabban haladunk.
Ez egyáltalán nem fájt, semmit se éreztem,és egyszercsak kizúdult az a sok magzatvíz, ezután 1 órával már megvolt a fiam:)
Szóval nekem nem repesztették automatikusan direkt várt a doki hátha magától megreped, ez meg is történt csak túl fent.
Nekem mindkét gyermekemnél a doki repesztette meg a kitolás előtt, már csak az tartotta a gyereket. Egyáltalán nem fáj.
Szerintem is menj el a dokidhoz, nézesd meg magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!