Ha van fogadott dokim, akkor mikor kell őt hívjam, ha beindul a szülés? Még itthonról, mikor indulunk a kórházba vagy bent megvizsgál az ügyeletes és utána?
A mi dokink azt mondta, hogyha este 11 és hajnali 5 között indul be, akkor az ügyeletes vizsgálata után azonnal értesítsük, ill. a kórház értesíti őt.
Ha napközben indul be bármikor, akkor azonnal hívjuk, még ha otthon is vagyunk még éppen.
Hozzátartozik, hogy most született 3 hónapja a kislánya, így megértem, hogy miért ne hívjuk éjszaka telefonon.
Szerintem beszéld meg a dokiddal ezt a 'helyzetet'. Biztos azt fogja mondani, hogy bármikor hívhatod.
Ez dokifüggő,vele kell megbeszélned,hogy hogyan szeretné.
Nálunk az a bevett gyakorlat,hogy inkább a kórházból hívják fel a dokit,hiszen ők tudják megmondani,mennyire sürgősen kell beérnie,és hogy egyáltalán valóban beindult-e a szülés.
Egy barátnőm dokija meg azt mondta,hogy ha elindul a kórházba,akkor szóljon oda telefonon,hogy legalább tudjon róla,és ha tényleg szülés lesz belőle,akkor a kórházból úgyis szólnak neki,hogy menjen.
Tőle kérdezd meg.
Nekem a védőnőm szólt, hogy legközelebb kérdezzem ezt meg tőle, mert van aki így szereti van aki úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!