Jön a hideg front, nagyobb esély, hogy beindul a szülés? Pénteken töltöm be a 40. hetet. Már jó lenne túl lenni rajta.
Tavaly okt. 6-ára voltam kiírva, és vártam türelmetlenül a frontokat, de rám nem hatottak.
Végül október 9-én érkezett meg a lányom, nem volt front.
Persze sokakra hat, úgyhogy bármi megeshet!
Könnyű szülést, már a célegyenesben vagy! :)
Figyelj, front ide, vagy oda, de az biztos, hogy neked mar barmelyik pillanatban beindulhat a szulesed. Lehet, hogy pont akkor fog, de lehet, hogy nem a front miatt.
En anno kerdeztem errol a szulesznomet, azt mondta, hogy valoban megfigyelheto, hogy hirtelen hidegfrontnal tobb a szules, de olyan is van, hogy jon a hidegfront es megis napi 2-3 szulono van a korhazban (pedig pesti es forgalmas korhazrol van szo).
Egyebkent amikor a masodik gyerekemet szultem, akkor hetfon voltam vizsgalaton, teljesen ures volt a gyermekagyas osztaly. Akkor mar bo egy hete pangas volt, alig szultek naponta nehanyan. Mar vegig nyitva volt a mehszajam, csak a fajasok nem akartak indulni, igy megbeszeltuk a dokival, hogy csutortokon visszamegyek inditasra, ha addig sem jonne a gyerek magatol. Meg mondta is, hogy ez tok jo lesz, mert olyan nagy nyugalom van az osztalyon.
Mire visszamentem csutortokon annyian lettek, hogy konkretan nem jutott nekem es masik 4 anyukanak aki aznap este szult hely a gyermekagyas osztalyon. A mi babainkat meg normal kiskocsiba sem tudtak belerakni a csecsemosok, 2 baba inkuvbatorban aludt, mert az ures volt, 3 baba pedig nagyon regi kisagyat kapott, mert egyszeruen nem tudtak masba rakni oket, mi pedig 5-en felkerultunk a belgyogyaszati osztalyra 3 emelettel feljebb (oda babat sem vihettunk) es ott dekkoltunk majd egy napig, amig hazaengedtek a 3 nappal korabban szuloket es kaptunk helyet a babak mellett.
Es igen, akkor elotte valo nap hidegfront jott. :)
Szoval sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!