Mi volt ez? Magzatvíz?
Az igazság az hoyg ez folyás is lehetett.
Tegyél be egy tisztasági betétet és azon nézd.
Ha egy óra alatt elázik, akkor szivárog a magzatvíz.
Nem biztos, hogy fájni fog! Nekem sem fájt!!!!
Nekem amikor felültem vagy felálltam az ágyról akkor mindig folyt valamenniy, hol több hol kevesebb. Próbáltam az 1 óra alatt átázik a betét módszert, de nem jött be. Szerintem tuti a magzatvized!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem akkor este - más miatt - be kellett feküdnöm a kórházba és amikor mondtam ott a nővérnek hogy mi van adott egy kb 25cm hosszú 3cm vastag vattát azt kellett betennem, azt mondta, hogy ez átázik akkor menjek. Mentem... 12 óra múlva lett meg a kisfiam!!!!! Szerintem ha még nem vagy bent a kórházban indulj!!!! Legfeljebb hazajössz! De azért a kórházi csomagod vidd :):)
Könnyű szülést!!!!!!!!
Hát kipróbáltam a betétes dolgot, nem ázott át, csak akkor, mikor megindult belőlem ez a valami. Akkor rohantam pisilni, és pisilés végén abba is maradt.
Éjjel bementem az ügyeletre, mert csak piszkált a lelkiismeretem, azt mondták, egyértelműen pisi. De nem értem, hogy miért, eddig sose volt ilyen, egyik pillanatról a másikra jelentkezett ez a dolog?! A baba mozog, ugyanolyan lusta, mint napok óta, de ugyanolyan jellegzetes mozgásai vannak :) Jóslóimat viszont mintha elvágták volna, pedig már szinte folyamatos volt, főleg este-éjjel. Most semmi. Eddig az oldalt alvás is fájt, most nem fáj. Mitől lehet?
Utolsó vagyok.
Megvizsgáltak rendesen az ügyeleten??????? Amikor azt írtad, hogy akkor ázott át amikor felültél, egyből biztos voltam benne, a magzatvized folyik, aztán olvasom, hogy azt mondták az ügyeleten, hogy pisi??????????!!!!!!!!!!!!
Pisi? Amúgy is mitől pisilnél be, ha eddig nem voltak ilyen problémáid? Lehet mostmár azért nem fáj semmi - oldalt fekvés... - mert a baba annyira lent van, hogy nem nyomja semmidet! Nagyon kíváncsi vagyok mostmár!!! Írd meg kérlek mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!