Ha szívárog a magzatvíz azt hogyan veszem észre? Többi lent
Figyelt kérdés
Olyasmi mint egy folyás vagy azért erősebb és pl végig csurog a lábamon?Tudom lehet buta kérdés ..nekem az első babánál végigfolyt de nem erősen és folydogált megállás nélül.Most néha kis folyást érzek de nem is látszik meg szinte.2011. szept. 20. 10:59
1/5 anonim válasza:
Vízszerű és vagy folydogál, vagy kizúdul, de lefolyik a lábadon. Terhesség alatt a nagyobb mennyiségű folyás teljesen természetes. Tegyél be tisztaságit, ha átázik akkor jobb ha megnézeted magad, ha nem akkor csak folyás.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2011. szept. 20. 12:08
3/5 anonim válasza:
Nekem nem vízszerű volt.Olyan volt mintha folyásom lett volna,csak sárgás és nyálkás volt.
4/5 anonim válasza:
Nekem is vizes volt, és csurgott végig a lábamon. Nem sok, de csak a lábam közé fogott nagy törölköző tudta felfogni, az always eü betét is átázott, nem hogy egy tisztasági. Pedig csak magasan repedt meg a burok, és csak szivárgott. Nem is tudom milyen lett volna, ha elönt...
Hány hetes terhes vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
38 hetes :)
de eddig még semmi.Csak hírtelen bő folyás volt most már kiderült számomra :(
2011. szept. 20. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!