Létezik olyan betét ami kimutatja, hogy a magzatvíz szivárog-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Egyik kérdésben olvastam, hogy van ilyen, de már 4 gyógyszertárban és 1 gyógyászati segédeszköz boltban jártam, de sehol nem tudják, hogy hol lehetne ilyet kapni.2011. jún. 9. 18:28
1/12 anonim válasza:
Betétről már hallottam, de azt nem tudom, h lehet-e kapni. Viszont úgy tudom magzatvíz tesztcsík van. Az olyan, mint a régi terhességi tességi tesztek v a ph-teszt. Én a kórházban is láttam ilyet. Sajnos nem tudom melyik patikában van, de érdemes körbekérdezni.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor elvileg elég az is, ha veszek egy sima ph-tesztcsíkot?
2011. jún. 9. 19:47
4/12 anonim válasza:
Én is felkutattam a várost érte és sehol semmi. Mindenhol csak tágra nyílt szemmel néztek rám, hogy mit is akarok. Én is PH teszttel oldottam meg. Az is tökéletesen jó rá.
5/12 A kérdező kommentje:
Pedig milyen sok kismamát kímélnének meg rengeteg aggódástól! Na majd én újra feltalálom :))))
2011. jún. 10. 08:24
6/12 anonim válasza:
nagyon egyszerű
HA megszagolod és kesernyés szaga van, akkor hüvelyi folyás, ha édeskés, akkor magzatvíz. Régen öreganyáinknak sem PH csíkjuk, mégis felismerték a magzatvizet.
Lehet lepontozni.
7/12 anonim válasza:
ph papír minden gyógyszertárban lesz. azzal meg lehet állapítani,(amikor bementünk a kórházba vajúdáskor, nekem így állapították meg. nekem nem hitte el, hogy elfolyt...ezt annyira nem értem, de mindegy) mert más a ph-ja, mint a vizeletnek.
8/12 anonim válasza:
nekem nincs kesernyés szaga a folyásomnak, ez a módszer elég relatív, ezért nem is megbízható
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, ez a szag dolog eléggé szubjektív... Ha normális folyásom lenne, azt persze egyből felismerném, annak ugye egy idő után más is az illata, de a vízszerű folyás tök más. Se szaga, se színe nincs! És elvileg a magzatvíznek is ugyanezek a tulajdonságai. Én elhiszem, hogy fel fogom ismerni ha elfolyik a magzatvizem, mert semmivel nem fogom összekeverni, de mi van, hogyha csak szivárog. Mondjuk nagyon kicsit szivárog, mert fölül megrepedt a burok... Nem mehetek minden vízszerű folyással orvoshoz... Legutóbb rákérdeztem, hogy elegendő-e a magzatvizem, úgyhogy most kicsit megnyugodtam, na de ha 2 hét múlva megint nem tudom eldönteni? Sokkal megnyugtatóbb, hogy itthon lesz az a tesztcsík és megnézhetem magamnak :)
2011. jún. 10. 11:54
10/12 anonim válasza:
nekem mikor a magzatvizem szivárgott, nem tudtam hogy az e az, elküldtem a páromat a patikába lakmusz papirért, legalább 3 gyogyszertárban járt, mindenhol kiröhögték vagy sajnálkoztak, hogy vigyen már be a korházba:)) jo muris volt, de persze sehol nem tudtak ilyet adni, nem is hallottak rola:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!