Honnan tudom, hogy elfolyt a magzatvíz, ha épp a kádban ültem? Mit kell érezni, ha tényleg elfolyt? SOS! 40+2km
Ha az magzatvíz, akkor tudni fogod, mert nem áll el. :)
Egyébként nem írt hülyeséget, aki a barnás-véreset írta, mert amikor nálam itthon elfolyt, a fehér járólapra ment, és rózsaszínes volt. Akkor szokott az lenni, ha már a tágulásos vérzés is belejátszik. Ez nem gond egyáltalán, de nem árt sietni a kórházba menéssel.
Amint beértünk a szülőszobára és mondtam, hogy mi van, azonnal azt kérdezték, hogy milyen volt a színe, rózsaszínes, teljesen átlátszó vagy zöldes. Ha zöld, vagy nagyon zavaros, akkor van gond.
Köszi utolsó, már kezdtem azt hinni, hogy hülye vagyok, vagy színvak, vagy nem tudom...
Igen, nekem már fájásaim voltak, amikor a barnás-véres víz jött, és nyilván tágultam, mert 4 ujjnyira voltam, mire beértünk...
Az a nő, meg mint írtam, kb. 10 perccel később megszült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!