32 hetes 5 napos babánál elfolyt a magzatvíz, holnap császározzák a sógornőmet a baba 1kg 90dkg. Van esély, hogy a tüdeje beérik?
Barátnőm kislánya is 33.hétre született - elfolyt a magzatvíz, gyorsan be a kórházba, császár...
Ha jól emlékszem 1,6 kilóval született, 1 hónapig voltak a kórházban. Akkor küldték őket haza, amikor elérte a 2 kilót.
Barátnőm 10 hónapig fejte neki az anyatejet.
Ma már 3,5 éves gyönyörű szép egészséges okos kislány. Semmi baja se a tüdejének, se a szemének, semminek, teljesen egészséges!!!
Szia!
32+6 hetesen császároztak toxémia miatt. kislányom 42cm és 1980g volt. most azaz tegnap volt 11 hetes kb.54cm és 4600g. Tény hogy 3 napig volt lélegeztetőn, majd oxigén rásegitésen, összeségében 1,5 hetet volt inkubátorban. többször leállt a légzése még mikor oxigén alatt volt. mára képes órákat egyhuzamban üvölteni. Nagyon szépen gyarapodik. Ő 3 antibiotikumot kapott mert ő is méhen belül fertőződött.
Én egyébként már 30 hetesen tüdőérlelőt kaptam mert már akkor szülés gyanus voltam.
3 hétig voltunk kórházban, 2310g-al és 46 cm-el jöttünk haza. Tejem is volt, igaz nehezen indúlt meg, de igényeihez elég volt.
ha kérdésed van irj*/irjatok, ha tudok bármiben segitek. Persze könnyű azt irni hogy ne aggódjatok, én minden nap sirtam, zokogtam mikor még a kicsi az inkubátorban volt. Annyi lesz hogy korazsülött gondozásra kellesz menni, szemészetre, szóval nagyobb figyelmet kap a kicsi az orvosotküűól.
Ird már meg légyszives hogy ténylegesen mekkora lett a kislány.
utolsó vagyok.
épp most néztem rá pici lányomra. alszik békésen, és a cumiját messzire rőpitette. ha elalszik és úgy gondolja nem kell a cumikája akkor messzire kilöki :)
A mai orvostudomány csodákra képes, és a 32 hét már nem is zsámit olyan "rossznak".
várom én is a hireket babáról és mamáról. :)
Én is csak drukkolni tudok és kívánom a legjobbakat!
Majd írd meg, hogy mi van velük.
Sziasztok csajok!
Megvan a picilány. 1980gr és Roxánának hívják. A babát jelenleg lélegeztetik de idáig minden rendben van. Az anyuci is jól van. Ő már szerdán hazamehet és majd visszajárhat szoptatni. Este 7-kor már felmehet megnézni. Kedves utolsó előtti nagyon köszönöm a részletes leírást és örülök, hogy jól vagytok és további jó egészséget kívánok a babának. Itt mindenkinek köszönöm a kedvességét és hogy írtatok. Ha majd többet is tudok már mert sajnos messze lakunk egymástól akkor leírom ide.
Puszi mindenkinek: Kriszti
a 10.50-es vagyok.
akkor A kicsi lány éppen akkora mint amilyen a mi kis Manónk volt.
Testvérednek sok sok támogatásra lesz szüksége. kislányunk csütörtök este született és szombat délig volt lélegeztetőn. aztán jött az oxigén.örültünk minden egyes pici hirnek. annak is ha 2,5mili helyett végre 5milit evett. mert ugye szondáztatják majd a ti picurkátokat is, de nem érez ebből semmit.
Várom a hireket továbbra is, és nagyon nagyon jó egészséget mamának, babának.
puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!