Ilyenkor mit csinál a szülésznő?
Az már egyszer biztos, hogy sem fájdalmasat, sem fájdalommenteset nem csinálhat Veled úgy, hogy nem beszéli meg előtte Veled! Már csak azért is, hogy megengeded-e, hogy Hozzád érjen! Pláne a kockázatok miatt beleegyezel-e!
Az nagyon durva, hogy még így így utólag sincs annyi infód a dologról, hogy értsd, valójában mit tettek Veletek.
Én betegjogi képviselőhöz fordulnék.
jól vagy, kedves utolsó? ha bemész a kórházba, akkor sok dolog fog veled történni, ha kérdezel, elmondják mit miért tesznek, és rögtön felvilágosultabb leszel... ilyenkor a baba fekvését nézi meg, meg esetemben pl azt, hogy ha ezt teszi, akkor szivárog-e a magzatvíz, ha így jár el. a szülés alatt már fel van puhulva a méhszáj, ödémás, és érdús, ezért ezek a vizsgálatok igen nagy fájdalommal járnak.
nekem végül nem magzatvíz volt, és most még van 1,5 hetem a kiírásig, de nekem jóslókból van erősebb, mint amilyen ez a vizsgálat volt.
Kedves Kérdező! Arra nem tudok válaszolni, hogy mit és miért csinált a szülésznő, de van egy olyan sejtésem, hogy a méhszájadat piszkálta.
Nos, az én szülésemkor a szülésznő és a doki is többször tágította a méhszájamat kézzel. Hát, az egész szülés alatt nem volt semmi de semmi, ami ehez foghatóan fájt volna... Borzasztó fájdalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!