Souvenirheart kérdése:
Vácon hogyan lehetne kérni epidurális érzéstelentést? Szülésznő azt mondta nincs.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 14:42
1/4 anonim válasza:
valóban vannak olyan kórházak ahol egész egyszerűen nincs! nem is tudsz kérni! ha jól tudom a veszprémi is ilyen!
2/4 alaszka válasza:
Valószínű, hogy csak aneszteziológus adhatja be, mert a nőgyógyászok nem tudják, belőlük meg biztos kevést van, ezért ha nem muszáj, akkor azt mondják, hogy nincs. Kell lennie, mert pl. császárnál is be kell ugye adni, de az nyilván elkerülhetetlen. Nálunk Egerben sem volt, legalábbis azt mondták, de így legalább nem volt ott a kísértés, hogy kérjem.
3/4 anonim válasza:
Kecskeméten sincs lehetőség kérni a szülőszobán, nincs rá pénz, nincs elég orvos. Csak a műtőben császárnál adnak.
4/4 timszy25 válasza:
Én is Vácon fogok szülni és nekem is azt mondták hogy nincs érzéstelenítés úgyhogy szerintem nem lehet kérni mondjuk én nem is szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!