Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért kell az olyan anyukákat...

Miért kell az olyan anyukákat bántani, akik nem szeretnének szoptatni?

Figyelt kérdés

Leginkább ebben a témakörben vettem észre,hogy aki feltesz egy olyan kérdést,amiben leírja,hogy nem szeretne valami miatt szoptatni,akkor jön rá 60-70 válasz,hogy milyen ember lehet Ő,nem való neki gyerek,ne szüljön,nem érdemlik meg az "ilyenek",hogy gyerekük legyen és még sok ilyen stílusú válasz.

Nem értem,hogy ez miért jó.

Ha valaki eldönti,hogy nem akar szoptatni,akkor nem hiszem,hogy majd azoktól a válaszoktól,amiket itt kap megjön a kedve hozzá.

Nem értem,miért ilyenek egyes anyukák?

Írják,hogy majd beteg lesz a pici és allergiás...

Az én babám 1 hónapos,tápszeres.Eddig semmi baja nem volt,nagyon nyugodt és boldog baba,mindenből a legjobbat kapja,semmibőn nem szenved hiányt.

Nem lavinát akarok ezzel indítani,senkit nem szeretnék bántani,csak érdekel,hogy egyesek miért ilyenek másokkal...

2011. szept. 5. 17:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó,amit írtál,az a szoptatásról szól.Én hosszú szoptatásról beszéltem.

Hidd el,hogy az anyukák többsége aki itt szapulja a kérdezőt-jogosan-engem is lehordana mindennek,ha megkérdezném normális-e szoptatni egy 3 és fél éves gyereket.

Vagy talán tévednék?Azok az anyukák más kérdéseknél vannak?

Egyszer régebb én is megkérdeztem,hogy miért bántják az évekig szoptató anyukákat.40 válaszban hasonlót kaptam én is.

pl.nem vagyok normális,ősanya,magamhoz akarom láncolni a gyerekem,lelki sérült lesz a gyerek,homoszexuálist csinálok belőle,a gyerek rabszolgája vagyok,undorító egy járni,beszélni tudó gyereket szoptatni.

2011. szept. 6. 23:18
 52/70 anonim ***** válasza:
64%

A sokáig szoptató anyukának : Egy barátnőm is majdnem 4 éves koráig szoptatta a kislányát. A kislány most 5 éves, ha szomorú-boldog-mérges, egyből a cicihez nyúl.Úton-útfélen, étteremben utcán, metrón, bárhol, benyúl a pólója alá, és elkezdi markolászni az anyja melleit...Hiába húzza, tolja el a kezét.Ha mérges az anyjára valamiért, tiszta erőből belemarkol.Múltkor szegény sírvafakadt a fájdalomtól.

Nem ítéllek el a késői szoptatás miatt, nagyon remélem Te nem kerülsz hasonló helyzetbe!

2011. szept. 7. 13:48
 53/70 anonim ***** válasza:
44%
hát ennek nem a sokáig szoptatás az oka, hanem a kislány egész egyszerűen neveletlen.
2011. szept. 7. 14:49
 54/70 anonim ***** válasza:
78%

Fontos,hogy más mit gondol rólad illetve milyennek lát???

Viccelsz??Idegenek véleménye fontos ,a saját babád egészsége miért nem olyan fontos,hogy megtedd ,hogy szoptatod???

Ezen a ponton leugrott az agyamról a gépszíj!!!

A lányom szopizik és tápszert is kap,sajnos nem volt elég tejem..5hós de eddig a pillanatig küzdök minden csepp tejért!!!Nem a tápszer ellen vagyok de egyszerűen nem értem,nem fér a fejembe,amit leírtál...

Fontos,hogy más milyennek lát...és a babád mikor lesz elég fontos...tényleg nem akarok itélkezni...soha nem foglak titeket,azokat az anyukákat megérteni,akik tudnának szoptatni és mégsem adjátok meg a gyereketeknek a világon a legjobbat nekik..az anyatejet!!!????

Mindent megadsz neki mert többtíz és többszázezres cuccokat vesztek nekik???

Az is csak mások felé hivalkodás...na mindegy!!!

Úgyis hiába..fel sem húzom magam inkább!!!

2011. szept. 7. 23:26
 55/70 anonim ***** válasza:
100%

Én még a kérdezőtől kérdezném, mert nem tudom hogyan működik pontosan. Gondolom rád is hat a biológia.

Szóval:

Mit csináltál, hogy ne legyen tejed?

Hogy ne fájjon a melled?

Nem volt sose bedurranva?

A kórházban 1 percre sem tetted cicire a babát? Mert az az első, hogy a csecsemős mellre teszi.

Miért nem választottad a fejést? És cumisüvegből adtad volna.

Ezek tényleg érdekelnek.

Köszönöm ha válaszolsz.

2011. szept. 8. 13:16
 56/70 anonim ***** válasza:
56%
nekem 6 éves a gyerekem, és most készülök elválasztani, mert még szoptatom.
2011. szept. 8. 20:46
 57/70 anonim ***** válasza:
93%

Azt hiszem erre már nem fog válaszolni. De egyébként én is ezekre a kérdésekre szeretnék választ olvasni.

Sajnos az ilyen anyuka nem képes felfogni, hogy mit is jelent anyának lenni. Remélem sikerült egy kicsit felnyitni a szemét, és rászánja magát, hogy ezentúl legfőképpen a kisbabája érdekeit nézze, és ne a sajátját.

Egyébként a férjed hagyja, hogy tápszerezd a babát, noha van tejed és szoptathatnád? És még örül is neki, hogy így teszel? Hát szép kis páros vagytok ti. Éretlenek és hihetetlenül ostobák!

2011. szept. 9. 02:20
 58/70 anonim ***** válasza:
95%
Igen, nyilván örül a férj, hogy a felesége milyen kis csinibaba, mindenhol lehet villogni. És gondolom megvan a százezres babakocsi,a márkás új rucikkal tele az álomszerűen berendezett babaszoba.Nyilván a baráti körben már mindenkinek van babája, így nem lehet kilógni a soból!De áldozatot hozni?Ugyan már!Azt hiszi, attól van meg mindene a babának, mert százezreket költ felesleges, haszontalan dolgokra!Önző, csakis önös érdekeket figyelembevevő ember!Ez már a kérdés kiírásából, és az válaszokat követő kommentjeiből maximálisan kiderült!
2011. szept. 9. 08:15
 59/70 anonim ***** válasza:
60%
6 évig szoptató anyuka,hogy sikerült ilyen hosszúra?Nekem azt mondták 3 évesen elválasztja magát,most 3 és félnél vagyunk és semmi.Nálatok hogy volt?
2011. szept. 9. 09:29
 60/70 anonim ***** válasza:
77%

Ne offoljatok! Nem az a kérdés, hogy ki mennyi ideig szoptat, hanem, hogy itt egy nőci, aki anyának aligha nevezhető, és nem szoptat, mivel saját magát fontosabbnak tartja, mint a saját kisbabáját!

Csak akkor kérdező arra válaszolj nekem, hogy ha undorodsz a szoptatástól, akkor a saját gyerekedtől undorodsz? Mert ebből simán az jön le, hogy undorodsz attól, hogy a saját gyereked hozzád érjen!

Hidd el nekem, te is, és a férjed is nem vagytok szülőnek méltók, és nem érdemlitek meg a gyereket. Tartsatok inkább tengeri malacot! Én még azt se bíznák rátok!

A férjed meg örül, hogy szülés után a felesége top formában van? Keressetek fel egy szakembert, mert nektek nagyon elmentek otthonról. Ha a férjed nem fogad el a szüléssel együtt járó túlsúllyal, szoptatással, stb., akkor nem is szeret téged! De igaz, ki tudna szeretni egy olyan nőt, mint te? Meg ki tudna szeretni egy olyan férfit, mint a férjed? Zsák a foltját!

Azt írtad, hogy te kiélted magad, mielőtt gyereket vállaltál? Hogyan, összefeküdtél már minden férfival, és túlhasználtad magad? Így nem csoda, hogy le kell biztosítani magadat egy szerencsétlen alak mellett, különben az öregség miatt hamar kidobnának a kupiból.

2011. szept. 9. 16:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!