OLyan anyukákat keresek, akik valami miatt nem tudtak szoptatni. Én sajnos nem tudok szoptatni, így lefejve adom a tejet a kisfiamnak. Szeretnék hasonló helyzetben lévő anyukákat találni. Ha ilyen helyzetben vagytok nagyon örülnék ha írnátok?
Szia!!!
4,5 hónapos baba anyukája vagyok. sajnos én sem tudtam szoptatni a kislányomat, mert mi a kórházban besárgultunk, és a mai " anya-baba" központú kórházban akkor vitték el a babát kék fény alá, amikor nekik jól esett, akár megvolt ettetve, akár nem. Inkább teával tömték szegényt, azzal a felfogással, hogy sok folyadékra van szüksége. Volt amikor 1-1 etettés ki is maradt ez miatt. Mikora hazajöttünk, akkor sem kellett neki már a cici, így kénytelen voltam lefejni a tejet. Sajnos elég hamar ki kellett egészíteni a tejet tápszerrel, de a mai napig is adok neki lefejt tejet 2x, 3x.
Én fejlődésileg azt veszem észre, hogy úgy fejlődik mint a többi korabeli gyerek. Remélem ez így is marad!
AZ ÉN KISLÁNYOM NEM TUDOTT SZOPNI.MÁSODIK BABA AZ ELSŐT 15 HÓNAPIG SZOPTATTAM.
MINDIG SÍRT ,MERT ÉHES VOLT.KETTŐT SZÍVOTT BELŐLE KIKÖPTE ÉS ÜVÖLTÖTT.TEJEM NAGYON SOK VAN,8 DL-T HORDOK AZ ANYATEJ GYŰJTŐBE ÉS NEKI IS FEJEM A TEJET.
MOST 6 HÓS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!