Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért kell az olyan anyukákat...

Miért kell az olyan anyukákat bántani, akik nem szeretnének szoptatni?

Figyelt kérdés

Leginkább ebben a témakörben vettem észre,hogy aki feltesz egy olyan kérdést,amiben leírja,hogy nem szeretne valami miatt szoptatni,akkor jön rá 60-70 válasz,hogy milyen ember lehet Ő,nem való neki gyerek,ne szüljön,nem érdemlik meg az "ilyenek",hogy gyerekük legyen és még sok ilyen stílusú válasz.

Nem értem,hogy ez miért jó.

Ha valaki eldönti,hogy nem akar szoptatni,akkor nem hiszem,hogy majd azoktól a válaszoktól,amiket itt kap megjön a kedve hozzá.

Nem értem,miért ilyenek egyes anyukák?

Írják,hogy majd beteg lesz a pici és allergiás...

Az én babám 1 hónapos,tápszeres.Eddig semmi baja nem volt,nagyon nyugodt és boldog baba,mindenből a legjobbat kapja,semmibőn nem szenved hiányt.

Nem lavinát akarok ezzel indítani,senkit nem szeretnék bántani,csak érdekel,hogy egyesek miért ilyenek másokkal...

2011. szept. 5. 17:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:

Persze,nem tudom,hogy beteg lesz-e kisgyermek korában,de mindent megfogok tenni azért,hogy ne legyen beteges.

Nem érzem magam ettől rossz anyának,imádom a kislányomat.

Egyszerűen valamiért undorodtam a szoptatástól.Mindenki mondta,hogy majd más lesz,ha megszületik a kicsi,de nem lett más.

Nem bántam meg,hogy nem szoptatom.Jó,ez most biztosan furcsán hangzik másoknak.

De pl szombaton voltunk egy vacsorán a párommal(a lányunk otthon aludt az ágyában,felügyelettel) és az asztalunknál ült egy nő,aki semmiből nem mert enni,mert teljesen kész volt,hogy mi lesz,ha a picinek fájni fog tőle a hasa,egy korty pezsgőt nem ivott.Nem vagyok nagy evő,jelenleg 65 kg vagyok,de én biztos nem bírtam volna azt,amit az a nő csinált ott.A férje azt is elmondta,hogy a felesége tornázni sem jár és nem is fogyókúrázik azóta,amióta meg van a baba,szinte már semmi életük nincsen.Tudom,nem ezen múlik a dolog,de én igyekszem egészségesen enni(a terhesség alatt sem ettem össze mindent,amit megkívántam) és rendszeresen tornázom,hogy ne hízzak el.

A melleimnek semmi baja nincsen,de nem irtózom a plasztikai sebésztől,ha szükség lenne majd rá.

Tudom,hogy sokak szemében én vagyok maga a sátán emiatt,de engem nem zavar.Nem fogom csak azért szoptatni a babámat,mert másoknak nem tetszik az,hogy tápszert kap.

És nem is én vagyok most a lényeg,csak választ szeretnék kapni a kérdésemre.Mert szerintem semmivel sem különbek azok az anyák,akik tápszert adnak a babájuknak.

2011. szept. 5. 18:17
 12/70 anonim ***** válasza:
67%

az asztalunknál ült egy nő,aki semmiből nem mert enni,mert teljesen kész volt,hogy mi lesz,ha a picinek fájni fog tőle a hasa,egy korty pezsgőt nem ivott.Nem vagyok nagy evő,jelenleg 65 kg vagyok,de én biztos nem bírtam volna azt,amit az a nő csinált ott.A férje azt is elmondta,hogy a felesége tornázni sem jár és nem is fogyókúrázik azóta,amióta meg van a baba,szinte már semmi életük nincsen.

Hogy lehetsz ilyen önző? Nem vagy anyának való, ha ilyen badarságokkal jössz. Még szép, hogy vigyáz magára és a gyermekére az a nő. Nehogy már ne tegye! És még olyan rosszallóan mondod, mintha bűnt követne el. Nálad rosszabb anyával még nem is találkoztam. Szívtelen vagy!

A másik meg a pasija a nőnek.. Már ne is haragudj, de egy anyának a gyermeke a legfontosabb, és nem a férje. Nem is fogyókúrázik? Nem gondolod, hogy a férfinak nem lenne vele baja, ha nem szeretné a feleségét? Neked nem való gyerek, mert csak magadra gondolsz!

2011. szept. 5. 18:26
 13/70 anonim ***** válasza:
50%
Felháborító! Minek kellett neked gyerek egyáltalán, ha a súlyod félted, meg szerelmi életed. Éretlenek csak ne vállaljanak gyereket!
2011. szept. 5. 18:27
 14/70 A kérdező kommentje:
Nem csak magamra gondolok,nem vetem meg azt a nőt,de köztudott volt,hogy régen eléggé,hááát...szeretett inni.És nem azzal van/volt bajom,hogy nem evett/ivott,hanem azzal,hogy fűnek-fának mesélte,hogy Ő most szoptat és a gyerek miatt nem tud semmit csinálni,mert mindig sír a pici,most is csak 1 órát tud a vacsorán lenni,mert mennie kell haza szoptatni.Oké,szoptasson,de ne mondja már el 25-ször,hogy mit miért csinál.
2011. szept. 5. 18:30
 15/70 A kérdező kommentje:
És itt most nem rólam van szó.Nem tudtok semmit az életünkről,a párommal imádjuk a kislányunkat,mindent megadnunk neki.
2011. szept. 5. 18:31
 16/70 anonim ***** válasza:
88%

szerintem pont ezért ne reklámozd,hogy miért nem szoptatsz!!!!

ez nem az az indok amit elfogadnak az emberek.

szerintem se normális ez a hozzáállás,de ez tényleg a te döntésed.

2011. szept. 5. 18:31
 17/70 anonim ***** válasza:
70%
De! Sokkal különben azok az anyák, akik szoptatnak, mint akik tápszert használnak! Kivétel, ha nem tud szoptatni! Úgy nézem te csak szaporodni tudsz, de anya az nem vagy! Megcsináltál egy gyereket, de sosem fogsz róla rendesen gondoskodni! Lehet a cicababa barátnőid egyet fognak veled érteni, de én nem, pedig én sem vagyok csúnya. A kislányomat én is szoptattam, és vigyáztam is arra, hogy mit eszek. A férjem megértette, hogy a szüléssel az is együtt jár, hogy felszedek néhány kilót. És elfogadott, mert szeretett. Utána szépen lefogytam. Jó érzés tudni, hogy akkor is szeretnek, ha nem vagyok épp top formában. De téged nem hiszem, hogy valaki is szeretne, ha dagadt lennél, mert emberileg nem vagy értékes. Anyának nem vagy való, azt már bebizonyítottad az imént. Szánalomra méltó vagy!
2011. szept. 5. 18:33
 18/70 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem a másik nőről van szó, akkor minek hozod fel a témát! Ne szépítsd a dolgokat!
2011. szept. 5. 18:34
 19/70 A kérdező kommentje:

Nem is ismertek,szóval inkább ne ítélkezzetek.Egész nap a kislányommal vagyok,nem hagyom magára szinte soha.

Nem hinném,hogy a ti dolgotok eldönteni azt,hogy ki érdemel gyereket és ki nem!

2011. szept. 5. 18:36
 20/70 anonim ***** válasza:
77%
Különcködés, semmi más! Itt most nem rólad van szó. Ha undorodsz is s szoptatástól, nem vonhatod meg a gyermekedtől az anyatejet, mert neked nem tetszik a szoptatás! Jól mondta itt egy előző hozzászóló: Aki hülye, az az is marad!
2011. szept. 5. 18:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!