A 13 éves fiamon nevelési tanácsadó sem tudott változtatni, szörnyeteggé válik, terrorizál mindenkit a környezetében, engem is üt-ver-rúg, szörnyű dolgokat ordít. Pszichiáterhez nem tudom vinni, állami gondozásba nincs szívem adni, mit tegyek?
Rakd ki az utcára pár napra és hagyd ott.
Esetleg felbérelhetsz pár nagyobb darab embert
,hogy kicsit szarassák be.
Szia!
Küld el boxolni vagy thai-boxolni, meglesz az eredmény hidd el! De ne egy olyan helyre ahol alig van edzés, és béna az edző. Egy olyanra ahol kemény edzések vannak, ahol megizzad, lefárad. Hátha elkezdi érdekelni a sport, lenyugszik stb:) hidd el , ez jobb mint a nevelési tanácsadó...
Egy 16 éves fiú:) azóta sokszoros magyar bajnok , profinak készülő versenyző...
UI: én is ilyen voltam^^
Továbbá szedd el a jó ruháit, zárd el biztos helyre vagy dobd ki, és adj neki bóvlikat.
Tedd ugyanezt, az étellel is.
Ha pedig reklamál akkor közöld vele, ha majd kiérdemli akkor jobb bánásmódoit kap. Ha pedig nem tetszik a sorsa, akkor változtasson rajta saját maga, nyitva az ajtó lehet menni!
Őszinte együttérzéssel írom: mindenképpen fordulj szakemberhez. Miért nem tudod pszichiáterhez vinni? Fontos lenne. Az állami gondozás és a verés szerintem sem megoldás. Még egy halk ötlet: ha van a településeteken jó(!) plébános/lelkipásztor, érdemes lenne felkeresned őt is - neked is lehet, hogy tud segíteni a teherhordozásban, és hátha a fiadhoz is segítség lesz.
Ha akarod, írj a helyzetetekről privátban részletesebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!