24 gyerekre mennyi gyümölcsöt kell vinni egy hétre?
49 nem arra irtam.
De miert bunteted a tobbi gyereket azzal h te mar csak azert sem?!?
62
Engem meglepő módon a SAJÁT gyerekem érdekel, a többi nem. Ha az enyém gyümölcsöt akar, veszek neki. A többinek majd vesz a saját anyja.
En direkt a szuloin kerdeztem meg h csak gyumolcs vagy masi is lehet. Felsoroltam mire gondoltam es rabollintottak. A tobbi szulo is jonak talalta.
Igy lett lekvar joghurt zoldseg savanyusag stb. A gyumolcs melle.
Amugy mi vittuk a gyerekeket szedmagasba is. Fillerekert szedtek az almat epret kortet szilvat barackot stb.. elmenynek is jo volt es csoportpenzbol megvolt jo ideig a gyumi.
Arról nem volt szó, hogy heti beosztás lesz, és egy szülőnek kell ellátnia egy hétre az egész csoportot. Jobb helyeken napi beosztás van, vagy egy héten több szülő.
Az én gyerekem meg fényevő, kötve hiszem, hogy akármit is enne az oviban, mikor itthon sem eszik jóformán semmit.
Most olyan, mintha a Fekete pont c. filmből reprodukálnank a kirándulás vitát...
Mindenesetre én kiszállok ebből. Azt javaslom, beszéld meg az óvónőkkel vagy pl szervezd meg a Te a beosztást és akkor úgy lesz ahogy szeretnéd és még jó "pontot" is szerzel. Már sok más javaslat is volt.
60# Az oviban 9-kor reggeliznek, délben ebéd, minek kellene közé még tízórai zsúfolni, és a szülőkre hárítani?
Teljesen felesleges, gyümölcsöt meg ehet mindenki otthon, olyat, amit szeret és amit meg tud fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!