Ha már nekünk, szülőknek kell vinni a gyümölcsöt, mert a magyar állam nem finanszírozza, akkor miért nem teszik kötelezővé, hogy minden szülő vigyen?
Etesd otthon a gyerekedet gyümölcsel és akkor a többi gyereknek nem kell adnod.
Igazából te sem vagy különb a többinél.
Heti 2x van gyüminap az oviban.egy folyamatos körforgásban.
évi 2x jut a gyerekünkre a gyüminap és akkor kell vinni egy csoportnak valónyit.
Nálunk is minden szerdán kell, nem évi kétszer.
Egyébként én vállalom: amikor a lányom járt, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vittem és akkor is sokalltam. Miért? Mert az enyém soha semmiből egy falatot se evett. A kajapénz is ablakon kidobott pénz volt. Persze csak iskolában lett diagnózisunk, hogy autista, így fizethettem végig a semmiért.
Most a fiam ovis. Minden szerdán viszi a gyümölcsöt a kis hátizsákjában. Ő figyelmeztet, hogy el ne felejtsük.
Amúgy csak kíváncsiságból, de honnan tudod, hogy ki visz, meg ki nem? Mert nekem speciel fogalmam sincs, nem szoktam megkérdezni se a többi szülőtől egyesével, se az óvónőktől. Pedig már a 2. gyerekem jár oviba, de sosem tudtam, hogy 25-ből hányan viszünk meg hányan nem.
Amúgy engem különösebben nem izgat, mármint az, ha valaki bármi okból nem visz. Így is, úgy is havi 1 alkalom jut ránk, tehát nekem nem kerül többe az, hogy mások esetleg bacnak vinni, vagy épp hiányzik a gyerek aki a soros lenne. Max aznap nincs gyümölcs az oviban, na bumm, hát akkor eszik a lányom délután, ha akar. Mivel a bátyjának, aki már iskolás, minden nap rakok az uzsonnás dobozába, így nincs olyan, hogy nincs otthon gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!