Ha már nekünk, szülőknek kell vinni a gyümölcsöt, mert a magyar állam nem finanszírozza, akkor miért nem teszik kötelezővé, hogy minden szülő vigyen?
Miért kellene a magyar államnak finanszíroznia a gyümölcsöt is? :D ha megnézem a bérpapíromat agyvérzést kapok, annyi adót vonnak le tőlem, beb.szna, hogy még ezt is az adófizetőktől szedjék el.
Egyébként sosem értettem ezt a gyümölcsnapot, nem minden gyerek szereti a gyümölcsöt. Aki igen, az amúgy is kap otthon. A sajátjának mindenki vesz (ha tud meg szeretne), nem értem miért kell ezt is ráerőltetni a szülőkre, hogy váltva x gyereknek fedezzék a gyümölcsadagját.
Sok helyre még wc papírt is vinni kell. Nonszensz.
Nálunk hétfőre kérnek mindenkitől 1-2 szem gyümölcsöt és azt elosztják a héten a csoportban. Van hogy elfelejtem, viszünk helyette kedden, vagy amikor eszembejut. Nincs ezzel gondom és fogalmam sem volt, hogy nézni kéne ki mikor visz, vagy éppen engem lesnek, hogy nem vittem. :D
Örülök, hogy a lánykám megeszik egy-két gerezd narancsot, vagy valamit az oviban is, nem csak itthon próbálom belediktálni és mivel tudom, hogy nem eszik meg egy egész narancsot, miért ne ehetné meg a többit más?
Nem kötelező, ha te igazságtalannak érzed a helyzetet, akkor ne vigyél te sem...
Miért nem azokat a szülőket kérded, akik szerinted nem visznek? Ők fognak tudni csak válaszolni neked, hogy cikinek érzik, vagy sem. - valószínűleg adni megtehetné, az nem érzi annak, akinek meg nem telik rá, igen, de nem fog tudni akkor sem vinni. (Tényleg, amúgy engem is érdekelne hogy honnan tudod ezt, én viszek mindig, de fogalmam nincs amúgy ki visz, ki nem...)
Kötelezővé meg nyilván nem tehetnek kb semmit.
Jogos amúgy, ha nem érzed fairnek, de akkor talán a szülői közösséggel kellene beszélned.
Én meg úgy fogom fel, hogy megtehetjük, így támogatom mind az ovit, mind a csoportot amivel tudom, így nem izgat, ha valaki nem is visz. Sőt, egyik ovis gyerekem tuti nem is eszik bent gyümölcsöt, mégis viszek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!