Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A Ti ovitokba milyen sűrűn...

A Ti ovitokba milyen sűrűn kell gyümölcsöt vinni?

Figyelt kérdés
Nálunk hetente kell 1 kilót.Én picit sokallom,mert más ismerős Anyuka monda,hogy náluk havonta kell.Meg gyakran az uzsonna is gyümölcs.Nálatok hogy van?
2013. okt. 10. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem kell vinni, ha valakinek van a kertjében vagy ilyesmi akkor ők szoktak vinni, de nem kötelező. Én sütit szoktam sütni és azt szoktuk bevinni, de ez sem kötelező, csak annyi lekvárunk van mint égen a csillag és így elsütögetem a gyerekeknek nem pedig kidobom.
2013. okt. 10. 20:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden hétfőn reggel viszünk, egész hétre elegendő mennyiséget, kb. megsaccolva mennyit eszik meg tízóraira a gyerekem. Pl. 5 db banán, 5 db alma, 5 db körte/hét.
2013. okt. 10. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Hányan vannak a csoportban és milyen sűrűn kapnak előle?Nekünk nem kellett vinni.De nem is kaptak sűrűn.
2013. okt. 10. 20:47
 4/15 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Azt én is hozzáteszem, hogy nem túl gyakran kapnak gyümölcsöt, csak ha az az uzsonna vagy tízórai, de az is csak valami mini alma vagy kőkemény körte. De én mondjuk nem foglalkozok vele mert itthon mindig kap gyümölcsöt és azt megeszi.
2013. okt. 10. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:
a lányom csoportjában 27 gyerek van,így kb 6 hetente kerül ránk a sor.Mindennap más visz
2013. okt. 10. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk nem kell, vinni, de ha kellene sem vinne szinte senki. Havonta kell vinni 1 csomag zsepit, és 2 tekercs wc papírt. Na mi ezt nem bírjuk észben tartani és vittünk év elején egy 30 tekercses 3 rétegű wc papír csomagot, 10 csomag zsepit, 3 nagy csomag szalvétát, 2 tekercs kéztörlőt, 3db baba szappant, 2 folyékony szappant. Pont tegnap szóltak, hogy még októberre nem vittük a tisztaság csomagot. Hát néztem nagyot az óvónénire és mondtam, hogy nem is fogjuk behozni, ossza be amit szeptemberben hoztunk.
2013. okt. 10. 21:01
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekünk hetente kell vinni. Szívesen viszek, mert amit kaja címen kapnak arról nem érdemes beszélni.
2013. okt. 10. 21:17
 8/15 A kérdező kommentje:
14-en vannak,de januárra majd 22-en lesznek egy csoportba.
2013. okt. 10. 21:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
6 vagyok: Bár nem értem mért lettem lepontozva, de azt még akkor hozzáteszem, hogy óvónéni azért kérte tőlünk mert már elfogyott amit szeptemberbe behoztak a szülők. Mert, hogy a 26 gyerekből kb. 5 szülő hozta be azt az 1db zsepit és a 2 tekercs wc papírt. Hát képzelem mi lenne ha naponta vagy csak havonta kellene 1kg gyümölcsöt bevinni.
2013. okt. 10. 21:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Hetente van 1x gyümölcsnap, kb 3-4 szem almának megfelelő mennyiségű gyümölcsöt v zöldséget kell vinni/gyerek. Nálunk ebből nincs gond, visz mindenki, és hát esznek is rengeteg gyümölcs-zöldségfélét. reggel a dajkanéni fel szokott vágni egy csomót és az ki van téve tízórai és uzsiidőben, meg kínálják is őket vele. Plusz még főzőcskéznek is belőlük, lekvárt, salátát, savanyúságokat, meg mindenfélét szoktak készíteni, állandóan hordani kell be az üveget és így sajátot esznek sokszor (meg persze sok gyerek csak így találkozik a konyhai folyamatokkal...)

nem ragaszkodnak amúgy konkrétan a gyümölcshöz, kinek mi van, vagy amit gondol azt visz be, csak legyen köze valamilyen gyümölcshöz-zöldséghez és meg tudják enni :).

én pl ezen a héten egy 5 literes szilvalekvárt vittem be, előző héten egy halom diót, előtte egy csomó sütőtököt(meglepő módon nagy sikere volt).

2013. okt. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!