Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » 24 gyerekre mennyi gyümölcsöt...

24 gyerekre mennyi gyümölcsöt kell vinni egy hétre?

Figyelt kérdés
Előírták a gyümölcs hetet, nem is napot, hanem hetet az óvodánkban. 24-en vannak egy csoportban. Kb mennyi gyümölcsöt kell vinni?

okt. 12. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
97%

Részletek?

Ezt hogy kell érteni? Egy egész héten át te látod el az egész csoportot vagy hogy?

Nálunk heti egy nap van kijelölve és mindenki akkor visz, így 2-3 db valami az elvárás.

okt. 12. 18:07
 2/91 anonim ***** válasza:
38%

En vittem repat karalabet retket soska levelet sutotokot nyersen ehez mindenfele mas zoldseget ideny gyumolcsot

Amit nem: bana ananasz avokado kokusz mango stb

Nalunk egy napra kb 2kg eleg volt.

A zoldsegek elalnak sokaig igy a gyumi melle volt zoldseg is.

okt. 12. 18:09
 3/91 Derjaderja ***** válasza:
46%

Nálunk 17en vannak, és egy héten 2 gyümölcsnap van, ennek tükrében én így szoktam:

- 2 csemegeuborka

- 2féle idénygyümölcs (almát nem kérnek, szóval a többi féle), kisebb méretű dolgok (pl szilva) esetén kb fejenként 1, nagyobb méretű dolgok (narancs, banán) közül 2főnként 1, nagyon kicsi dolgok (pl szőlő, áfonya, eper) kb 1 kg (ez függ attól is hogy mi a másik gyümi és abból mennyit vettem).

okt. 12. 18:18
 4/91 Derjaderja ***** válasza:
38%
Bocs: az uborka plusz 2 idenygyümi az így együtt egy adag.
okt. 12. 18:19
 5/91 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 18 gyerek van, 2-3 kilót kérnek egy napra. Egész héten minden nap neked kell vinni?
okt. 12. 18:33
 6/91 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ketten vannak gyümölcs felelosok hetente. Nem 25 gyerekre várják el, hanem hogy vigyél. Álmából pl 6 db, meg 6 banán. A másik is visz, kapnak is, meg random szülők mindig visznek be, akiknek van otthon, szóval bőven elég így. Nálatok meg így van, ahogy az óvónő elmondja, amikor megkerdezed.
okt. 12. 18:33
 7/91 A kérdező kommentje:
#1 igen, egész hétre nekem kell ellátni a csoportot. Eddig is volt olyan, hogy kellett vinni, de csak 1-1-szer kértek pár darabot. Ezt most azért vezették be, mert volt/van pár szülő, akik visznek be többször idény gyümölcsöt nagyobb mennyisében, hogy ne mindig ugyanazok vigyenek. Csak éppen arra nem gondolnak, hogy valakinek nincs kertje, mert panelben él, és úgy kell megvenni a méregdrága gyümölcsöt a boltban/piacon... Ráadásul mi még albérletben is élünk. Nagyon jól fog jönni 24 gyerekre egy heti gyümölcsöt megvenni.
okt. 12. 18:36
 8/91 A kérdező kommentje:
Hát itt meg egy hétre kell ellátnia egy szülőnek a csoportot.
okt. 12. 18:37
 9/91 Derjaderja ***** válasza:
84%

De akkor igazából egy félévben egyszer kerültök sorra. Vagy akár egy évben egyszer.

Akkor nagyjából a kétszeresét viheted annak amit leírtam, de érdemes mondjuk hétfőn és szerdán bevinni két részletben (és két részletben megvenni is esetleg ha olyasmi ami frissen jobb).

okt. 12. 18:39
 10/91 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk 24 gyerek van. Minden napra visz valaki gyümölcsöt, előre be van osztva, melyik nap kié.

Napi 2 kg gyümölcs és 1 kg zöldség. Nálunk 2 ember van mindig egy napra beosztva, így ha valaki elfelejti, akkor is többnyire van nekik. Így a 2 emberre úgy oszlik meg, hogy fejenként 1 kg gyümi és 0,5 kg zöldség.

Csütörtök-péntekre általában szokták mondani, hogy ne gyümit vigyünk, mert maradt a hét elejéről. Ilyenkor általában lekvárt, mézet, kakaóport ilyesmit kérnek

okt. 12. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!