Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az anyukáról?

Figyelt kérdés

Egy viszonylag jómódú anyuka most tavasszal szülte harmadik gyermekét. A nagyobbik még covid alatt is végig járt oviba, most nyáron a dolgozó szülőknek fenntartott ügyeletben is hordta őt oviba. Így a nyári szünet a gyereknek jóformán 3 hét ha volt.

A középső úgyszintén végig járt bölcsibe 2 éves korától egész nyáron.

Mindeközben anyuka otthon babázik és csavarog. Kimondta hogy nehéz neki otthon három gyerekkel jóformán nem bír el velük.

Kimondta hogy fél a nyári szünettől és várja az ovi kezdést.

2022. aug. 18. 21:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
69%

60, te olyan értetlen vagy, hogy ilyet még nem b.szott a világ.

Azt írod, hogy azért dolgozol, hogy könnyebb legyen az élet. Képzeld el hogy én is azért akartam volna dolgozni hogy könnyebb legyen az élet. A férjem is dolgozik, egy gyerekünk van, nem vállaltuk magunkat túl.

Ha én elmennék vissza a munkahelyemre, akkor a férjemnek kéne itthon maradni, hogy a gyerekkel legyen, mert egyébként nem tudjuk hova tenni. Nagy szülő nincs, bölcsőde meg szintén nincs az olyanok miatt akik beadják a gyereket azért, hogy napközben a másikkal nyugodtabban tudjanak körömlakkokat nézegetni a Rossmannban.

2022. aug. 19. 11:58
 62/88 anonim ***** válasza:
100%
59 a címzett, bocs.
2022. aug. 19. 11:59
 63/88 anonim ***** válasza:
25%

De még mindig nem a másik anya a szar, hanem a rendszer 😂.

Nekem se könnyű az élet, de nem a másikat szidom, h alig tett valamit és kétszer annyit keres mint én anno vagy mert apuka lelépett nem a másik anyát szidom, h bezzed neked a férjed ott van.

Ketten vagytok, semmivel se többen, mint Én meg anyám. A te férjeddel is történhet akármi, nem csak az én anyámmal.

Még mindig nem a kényelmes anyuka a hibás azért mert egy fos az ország.

2022. aug. 19. 12:04
 64/88 anonim ***** válasza:

63 vagyok és megéltem volna 1 munka által is, csak épp nem elégszem meg átlag élettel és ezért tenni kell.

Ha nem lenne segítség, akkor megelégszem avval és megoldom egyedül is.

2022. aug. 19. 12:06
 65/88 anonim ***** válasza:
61%
Én ezt kicsit máshogy látom, de az itteni kommenteket olvasva lehet én vagyok a fura. Én egyszerűn szeretek a gyerekeimmel lenni. Velük foglalkozni, programozni, törödni. Amikor kisebbek voltak akkor is igy volt. És igen, 1 gyerek után már látja az ember mit vállalt, ha azzal sem megy, utána minek a többi. És nem az a megoldás, h beteszi nyáron ügyeletbe, hogy ő otthon nyugodtan babázhasson.
2022. aug. 19. 12:08
 66/88 anonim ***** válasza:
57%

"mert én nem bírom cérnával hárommal itthon!?"

Itt van a probléma. Nem bírja, de azért még potyogtatott harmadikat is.Az,hogy valaki mennyire bírja, legkésőbb a 2. gyerek után kiderül, csak könnyebb nem tudomást venni róla.

Én is csak egyet vállaltam, mert tudtam gondolkodni, hogy megőrültem volna, ha lesz még több.

Kérdező, hagyd, nem értik mi a probléma. Csak annyit értenek ebből, hogy az életével foglalkozol. Miután jajjgatott, hogy nem bírja, természetes hogy az embernek kialakul egy véleménye a helyzetről. Az itteniek ezek szerint végtelenül megértőek, ha olyan emberek panaszkodnak nekik a problémáikról, akik saját maguknak idézték elő a helyzetüket. Én nem vagyok ennyire empatikus, és ezt vállalom. Taszító számomra az, aki képtelen az eszét is használni, mielőtt cselekszik, főleg úgy, hogy már a második gyerek is túl nagy falat lehetett neki, de azért még szült pluszban. Az ilyenektől messzire menekülök, és nem is tárgyalok velük 1-nél többször. A francot sem érdekli, hogy mit csinál, a sírására meg végképpen nem vagyok kíváncsi. Tedd ezt te is szerintem.

2022. aug. 19. 12:27
 67/88 anonim ***** válasza:
37%
Olyan nincs koztetek, akit 4-5 eves korig lefarasztja a gyerekekkel toltott kozos ido, utana viszont tokre elvezi? Ugy ne is vallaljon az ember akkor mar inkabb gyereket, lol?:D
2022. aug. 19. 12:41
 68/88 anonim ***** válasza:
79%
Lefárasztani, lefáraszt, de egyben örömet is okoz. Akit csak lefárasztani tud a gyereke, őszintén csak sajnálni tudom.
2022. aug. 19. 12:46
 69/88 anonim ***** válasza:
48%
Szerinted, ha nem ad semennyi oromet, akkor vallalna barki is?
2022. aug. 19. 12:51
 70/88 anonim ***** válasza:
De itt pont nem a nagy korkülönbséggel vállalt gyerekekről van szó.
2022. aug. 19. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!