Mi a véleményetek erről az anyukáról?
Egy viszonylag jómódú anyuka most tavasszal szülte harmadik gyermekét. A nagyobbik még covid alatt is végig járt oviba, most nyáron a dolgozó szülőknek fenntartott ügyeletben is hordta őt oviba. Így a nyári szünet a gyereknek jóformán 3 hét ha volt.
A középső úgyszintén végig járt bölcsibe 2 éves korától egész nyáron.
Mindeközben anyuka otthon babázik és csavarog. Kimondta hogy nehéz neki otthon három gyerekkel jóformán nem bír el velük.
Kimondta hogy fél a nyári szünettől és várja az ovi kezdést.
60, te olyan értetlen vagy, hogy ilyet még nem b.szott a világ.
Azt írod, hogy azért dolgozol, hogy könnyebb legyen az élet. Képzeld el hogy én is azért akartam volna dolgozni hogy könnyebb legyen az élet. A férjem is dolgozik, egy gyerekünk van, nem vállaltuk magunkat túl.
Ha én elmennék vissza a munkahelyemre, akkor a férjemnek kéne itthon maradni, hogy a gyerekkel legyen, mert egyébként nem tudjuk hova tenni. Nagy szülő nincs, bölcsőde meg szintén nincs az olyanok miatt akik beadják a gyereket azért, hogy napközben a másikkal nyugodtabban tudjanak körömlakkokat nézegetni a Rossmannban.
De még mindig nem a másik anya a szar, hanem a rendszer 😂.
Nekem se könnyű az élet, de nem a másikat szidom, h alig tett valamit és kétszer annyit keres mint én anno vagy mert apuka lelépett nem a másik anyát szidom, h bezzed neked a férjed ott van.
Ketten vagytok, semmivel se többen, mint Én meg anyám. A te férjeddel is történhet akármi, nem csak az én anyámmal.
Még mindig nem a kényelmes anyuka a hibás azért mert egy fos az ország.
63 vagyok és megéltem volna 1 munka által is, csak épp nem elégszem meg átlag élettel és ezért tenni kell.
Ha nem lenne segítség, akkor megelégszem avval és megoldom egyedül is.
"mert én nem bírom cérnával hárommal itthon!?"
Itt van a probléma. Nem bírja, de azért még potyogtatott harmadikat is.Az,hogy valaki mennyire bírja, legkésőbb a 2. gyerek után kiderül, csak könnyebb nem tudomást venni róla.
Én is csak egyet vállaltam, mert tudtam gondolkodni, hogy megőrültem volna, ha lesz még több.
Kérdező, hagyd, nem értik mi a probléma. Csak annyit értenek ebből, hogy az életével foglalkozol. Miután jajjgatott, hogy nem bírja, természetes hogy az embernek kialakul egy véleménye a helyzetről. Az itteniek ezek szerint végtelenül megértőek, ha olyan emberek panaszkodnak nekik a problémáikról, akik saját maguknak idézték elő a helyzetüket. Én nem vagyok ennyire empatikus, és ezt vállalom. Taszító számomra az, aki képtelen az eszét is használni, mielőtt cselekszik, főleg úgy, hogy már a második gyerek is túl nagy falat lehetett neki, de azért még szült pluszban. Az ilyenektől messzire menekülök, és nem is tárgyalok velük 1-nél többször. A francot sem érdekli, hogy mit csinál, a sírására meg végképpen nem vagyok kíváncsi. Tedd ezt te is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!