Mi a véleményed az Anyukáról?
Majd fog még jobban is fájni!!!
Legalább szoptat?
2011. nov. 17. 14:36
az elején a szoptatás is fáj, a mai napig emlékszem rá, hogy a falat tudtam volna kaparni...
ha nem feji, vagy ha nem szopizza ki alaposan a baba, akkor sajnos be fog gyulladni a melle.
később könnyebb lesz, sok türelem és kitartás kell az elején.
2011. nov. 17. 14:38
Nem ismerem az anyukát, nincs róla véleményem.
Én nem fejtem soha, nem azért mert fájt, hanem mert nem éreztem szükségesnek. Lányom így is szopizott eleget és fejlődött eleget.
Nem kötelező fejni.
Vagy mi még a gondod az anyukával?
Amúgy meg a fejés fáj is, így ha nem szükséges, akkor ki lehet hagyni.
2011. nov. 17. 14:38
4/23 A kérdező kommentje:
Próbálokozik...dehát olyan jó baba...hogy 4-5 órákat is alszik:S...nem kéne felkelteni??????
5/23 A kérdező kommentje:
Az a bajom az anyukával,hogy imádom!!!!!!A legjobb barátnőm!De fafejű és nem hallgat rám...féltem.
Fejni fog, ha majd azt érzi szükségesnek! Hidd el, inkább kifeji, mint szétdurranó érzése legyen a mellében. Nem baj, ha 4-5 órát alszik a kicsi, gondolom igény szerinte szoptat, a babával minden rendben, eszik eleget. Nem kell másokkal foglalkozni..
2011. nov. 17. 14:41
ezek szerint szoptat. ha a baba ki tudja szívni rendesen, akkor nem szükséges fejni. de ha szoptatás után is kellemetlenül feszül a mell, akkor érdemes fejni, mert tényleg könnyen begyulladhat, ha sok a teje. csak az elején ilyen fájdalmas, 1-2héten belül hozzászokik a mell az igénybevételhez. csak türelem!
2011. nov. 17. 14:43
nem baj, ha nem feji, nehogy még több termelődjön, a babát viszont szoptathatja sűrűbben 8nekem a babám volt a fejőgép, nayon jó étvágya volt). Vegyen fel egy kényelmes szoptatós melltartót (soha ne legyen most anélkül, mert attól is ödémásodik a mell!), sokat szopiztassa a babát és meleg vízzel mossa jó sokat. ha mellgyulladás, akkor gyulladáscsökkentőt is bevehet (panadol) és kézzel sokat masszírozza, ne maradjon a mellében csomó.
2011. nov. 17. 14:44
Ha nem sárgult be a baba, akkor nem lesz baj, ha alszik és nem eszik nagyon gyakran. Mivel még pici, ezért sokat változhat, lehet 2 hét múlva majd 2 óránként kér enni.
A fejés sem kötelező, az első napokban eszembe sem jutott fejni. Ha nagyon megtelik a cici, akkor érdemes fejni néha. Illetve van aki jobban bírja és sokat tud fejni, de ez nem mondható el mindenkire.
2011. nov. 17. 14:44
utolsó vagyok. sosem fejtem, azért mertem leírni és 2 évig szopott az első is, a második bébim is immár 1 éve
2011. nov. 17. 14:45
Kapcsolódó kérdések: