Konkrétan szüléskor hány kiló "teher" száll le az anyukáról?
Én 78kg-val kezdtem a terhességet, 86kg-val mentem szülni és 70-nel jöttem haza. De én nagyon keveset híztam, pedig éjjel nappal ettem.
Az hogy ki mennyit szed magára alkati illetve odafigyelés kérdése. Van aki 5-t van aki 25kg-t. Általában 10-15kg megy le mindennel együtt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Én 8 kilót szedtem fel, ebből mind lement mire hazamentem a kórházból szülés után.
Sógornőm 22 kilót hízott, rajta 10 kiló maradt még pár hónapig, de lassan az is lement róla.
+25kg szedtem fel terhesség alatt.
Utolsó 4 napban fogytam 8 kilót. Ekkor már bent voltam a kórházba. Sürgősségi császárral szültem.
Mikor hazajöttünk, lemértem magam kíváncsiságból. Mit ne mondjak... -18 kiló ment le.
11 hetes a lányom, pár napja mértem magam. Szülés napján mért kilóhoz képest fogytam 35 kilót összesen..
A neten sok számítást találsz erre vonatkozóan, ahol azt elemzgetik, hogy kb mennyi a baba, mennyi a méhlepény, stb...
Csak azt nem tudom hoyg ez mennyire reális, főleg azoknál nem sokat számít akik vizesednek, mert a víz szinte azonnal lemegy ahoyg megszülsz.
Nekem 6 kló ment le rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!