Mi a véleményed az olyan anyukáról, apukáról aki inkább a számítógépezést választja a saját gyermeke helyett? (videó lent)
2013. dec. 6. 23:12
1/10 anonim válasza:
Éretlen a nő, még nőnek se mondanám, nemhogy anyának. Minek esett teherbe a nyomorult? Fogadok a hasában a babával is ment a Facebook.
2/10 anonim válasza:
Ez egy társadalmi propagandavideó, szerintem kicsit túlerőltetett és nyálas. Manapság az anyukák legtöbbje nemhogy elhanyagolná a gyerekét, hanem már azért is lelkiismeretfurdalása van, ha pár percet magára szán.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudhatjuk, egy anyával se lehetünk ott a nap 24 órájában, hogy vajon hány órát foglalkozik a gyerekkel és hány órát a számítógéppel.
2013. dec. 6. 23:33
4/10 anonim válasza:
Azért a kölykök is tudnak alakítani. Hatéves unokaöcsémmel például játszhatsz akár folyamatosan 10 órát is, ha utána negyedórán keresztül mást szeretnél csinálni, zseniálisan tudja alakítani az elhanyagolt, nehéz sorsú gyermek szerepét. Bármilyen játékot befejezünk, sosem érzem azt, hogy elégedett, és most már ellesz egyedül is. Mindig jön a "na és most mit csinálunk"?
5/10 anonim válasza:
Nekünk még számítógépünk sem volt de a szüleim három műszakban dolgoztak, apám két helyen, anyám ha otthon volt főzött és takarított talán napi egy-két órája volt a tényleges játékra-foglalkozásra. Ennek ellenére felnőttem, értelmes, tanult ember vagyok, nincsenek kötődési sem mentális problémáim. Viszont sokkal kreatívabb vagyok azoknál a kortársaimnál akik után folyamatosan rohangáltaik a szüleik és nem kellett feltalálni magukat. Ez a videó viszont tényleg túlerőltetett, ha valóban ennyire letojná a gyerek fejét akkor valószínűleg nem ilyen aranyosan bújna hozzá hanem viselkedési zavara lenne.
6/10 anonim válasza:
Kinek mi koze hozza? Mindenki a saját gyerekével törődjön. Ennyi.
7/10 A kérdező kommentje:
Pont ez lenne a lényeg, hogy ne szarjuk le se egymást, se egymásnak a gyerekét. Mert egy ilyen lelkileg sérült gyerek, fogja majd felnőttként kitudja hány ember életét megkeseríteni...Talán a Te gyerekednek is ártani fognak felnőttként, ezek a "leejtett" nem foglalkozak vele gyerekek.
2013. dec. 7. 08:21
8/10 anonim válasza:
Akkor biztos én is szörnyen gonosz vagyok, mert hogy én is sokat ülök a gépnél, mert dolgozni szoktam, határidőkkel. És előfordul, hogy picit bele kell húzni, és akkor ők kénytelenek feltalálni magukat. Mert amit én gondolnék nekik, hogy kirakó, kifestő, mese, ahhoz épp nem mindig van kedvük. De legalább így ki vannak fizetve a számlák, van rendes ruhájuk és normális kaja. Valamit valamiért.
9/10 anonim válasza:
Nos ez a videó túlzás. De egyébként én úgy gondolom nem lehet 24 órán keresztül egy gyerekkel foglalkozni, mert a szülőnek is kell fél óra lazulás. Régen se lettel lelki nyomorékok az emberek, pedig pl. a nagyanyámék reggeltől estig a földeken dolgoztak, nem játszottak fele annyit se a gyerekkel mint a mai anyák (7 gyerekük volt) és normális felnőttek lettek a gyerekeikből. Persze vannak anyák akik egész több órát gépeznek de azért ez nem általános. Ugyan úgy ahogy mindenki aki a gyk-ra felnéz, olvasgat, írogat, kikapcsolódik kicsit.
10/10 anonim válasza:
Nekem van egy rokonom...anya,apa,13 éves kislány...hazamennek a suliból,munkából és mindannyian levágódnak a saját gépük elé...nincs közös vacsora,hétvégén ebéd,nem mennek soha sehová ,se kirándulni se sétálni SEHOVÁ...nagyon elszomorító szerintem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!