Mi a véleményed erről az anyukáról? Ez valódi történet.
Anyuka lelép a 6 éves kislányával, és összeáll egy másik nővel! Úgy! Szóval a kislányt ez a 2 nő "neveli" tovább. A neveli azért van "-"-jelben, mert leírom a kislány egy napját. Ezt a kislány saját szájából hallottam:
Reggel felkeltem, elmentem pisilni. Majd visszamentem az ágyamba egyedül játszani a plüssállatkáimmal. Xy elment dolgozni. Anya meg adott ebédet. Reggelit nem kaptam, csak lekváros tésztát porcukorral.
Aztán délután ment érte a nagymamája.
Annyit még elmondott, hogy vettek ezek a hálószobájukra is zárat, és szinte egész nap ki van zárva a kislány, csak enni kap, de azt se normálisan.
Szegénynek a múltkor olyan koszos volt a füle, hogy nem sárga, hanem fekete volt belül.
Hűha. Most habzó szájjal kéne ordibálnunk, hogy micsoda emberek vannak?
Te nem tudod, mi a megoldás? Pedig egyszerű: ha VALÓBAN így van, akkor jelenteni kell az illetékes hatóságoknak.
Az írásodból üvölt, hogy homofób vagy, ez egy kicsit ront a történet hitelességén.
Ja, nem tudom, van-e 6 éves gyereked. Nem szentírás, amit mondanak.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet igaz a történet.
A vélemény evidens, de azzal nem lesz jobb a kislánynak, ha ide írogatsz, hogy legyen kivel szörnyülködnöd.
5. voltam
Nem egy megyében élek velük. Ezek a dolgok biztosra igazak. Valóban bemegyek egy TEGYESZ-be és ennyi???
Tulajdonképp ötleteket is várnék.
"Bár így, hogy nekem estek, így nem biztos..."
Na, meg ne sértődj!
Nem tudom, hogy mit tennének a hivatalok (hála az égnek).
Másik megyében laksz? Fogalmam sincs, mennyire vennének komolyan. De ne gondold, hogy azonnal elveszik tőlük a gyereked, egy bemondásra.
És ne gondold, hogy a gyereknek bármi baja lesz, csupán azért, mert 2 nő neveli.
Egyetlen szóval sem írtam, hogy vegyék el a gyereket onnan! Hol olvasod? Már az is előrehaladás volna, ha kapna egy levelet mondjuk a nevelési tanácsadóból vagy akárhonnan! Talán időben észbe kapna!
Ráadásul homofób sem vagyok, jó lenne ha a mondatokat értelmeznéd. Csak említés szinten írtam, hogy 2 nő "neveli", a zár meg a retek és a xar kaja ami inkább kiakasztó. De látom nagyon be vagy rágva rám! Biztos magadra ismertél valamelyik mondatomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!