Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményed erről az...

Mi a véleményed erről az anyukáról? Ez valódi történet.

Figyelt kérdés

Anyuka lelép a 6 éves kislányával, és összeáll egy másik nővel! Úgy! Szóval a kislányt ez a 2 nő "neveli" tovább. A neveli azért van "-"-jelben, mert leírom a kislány egy napját. Ezt a kislány saját szájából hallottam:

Reggel felkeltem, elmentem pisilni. Majd visszamentem az ágyamba egyedül játszani a plüssállatkáimmal. Xy elment dolgozni. Anya meg adott ebédet. Reggelit nem kaptam, csak lekváros tésztát porcukorral.

2014. ápr. 10. 16:59
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Aztán délután ment érte a nagymamája.

Annyit még elmondott, hogy vettek ezek a hálószobájukra is zárat, és szinte egész nap ki van zárva a kislány, csak enni kap, de azt se normálisan.

Szegénynek a múltkor olyan koszos volt a füle, hogy nem sárga, hanem fekete volt belül.

2014. ápr. 10. 17:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Tudom, semmi közöm és jogom más életébe beleavatkozni, de azért nehéz az ilyen eseteket megemésztenem...
2014. ápr. 10. 17:14
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Mi értelme a kérdésednek?
2014. ápr. 10. 18:09
 4/18 A kérdező kommentje:
És a tiednek?
2014. ápr. 10. 18:25
 5/18 anonim ***** válasza:
59%

Hűha. Most habzó szájjal kéne ordibálnunk, hogy micsoda emberek vannak?

Te nem tudod, mi a megoldás? Pedig egyszerű: ha VALÓBAN így van, akkor jelenteni kell az illetékes hatóságoknak.

Az írásodból üvölt, hogy homofób vagy, ez egy kicsit ront a történet hitelességén.

2014. ápr. 10. 18:28
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Ja, nem tudom, van-e 6 éves gyereked. Nem szentírás, amit mondanak.

Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet igaz a történet.

A vélemény evidens, de azzal nem lesz jobb a kislánynak, ha ide írogatsz, hogy legyen kivel szörnyülködnöd.

5. voltam

2014. ápr. 10. 18:31
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem egy megyében élek velük. Ezek a dolgok biztosra igazak. Valóban bemegyek egy TEGYESZ-be és ennyi???

Tulajdonképp ötleteket is várnék.

2014. ápr. 10. 18:43
 8/18 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy jobb lesz annak a kislánynak! Soha nem tudhatod. Bár így, hogy nekem estek, így nem biztos...
2014. ápr. 10. 18:52
 9/18 anonim ***** válasza:
54%

"Bár így, hogy nekem estek, így nem biztos..."

Na, meg ne sértődj!

Nem tudom, hogy mit tennének a hivatalok (hála az égnek).

Másik megyében laksz? Fogalmam sincs, mennyire vennének komolyan. De ne gondold, hogy azonnal elveszik tőlük a gyereked, egy bemondásra.

És ne gondold, hogy a gyereknek bármi baja lesz, csupán azért, mert 2 nő neveli.

2014. ápr. 10. 18:56
 10/18 A kérdező kommentje:

Egyetlen szóval sem írtam, hogy vegyék el a gyereket onnan! Hol olvasod? Már az is előrehaladás volna, ha kapna egy levelet mondjuk a nevelési tanácsadóból vagy akárhonnan! Talán időben észbe kapna!

Ráadásul homofób sem vagyok, jó lenne ha a mondatokat értelmeznéd. Csak említés szinten írtam, hogy 2 nő "neveli", a zár meg a retek és a xar kaja ami inkább kiakasztó. De látom nagyon be vagy rágva rám! Biztos magadra ismertél valamelyik mondatomban...

2014. ápr. 10. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!