Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményed erről az...

Mi a véleményed erről az anyukáról? Ez valódi történet.

Figyelt kérdés

Anyuka lelép a 6 éves kislányával, és összeáll egy másik nővel! Úgy! Szóval a kislányt ez a 2 nő "neveli" tovább. A neveli azért van "-"-jelben, mert leírom a kislány egy napját. Ezt a kislány saját szájából hallottam:

Reggel felkeltem, elmentem pisilni. Majd visszamentem az ágyamba egyedül játszani a plüssállatkáimmal. Xy elment dolgozni. Anya meg adott ebédet. Reggelit nem kaptam, csak lekváros tésztát porcukorral.

2014. ápr. 10. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért fontos, hogy nem egy megyében élsz velük? Honnan tudod, hogy tutira igaz? Ki vagy a történetben? (magyarul: honnan ismered a történetet?)
2014. ápr. 11. 07:37
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Mi a baj a lekváros tészta porcukor kombinációval?,Miért kéne egésznap szórakoztatni egy 6 éves gyereket? Ki vagy te a történetben? Honnan tudod mindennap kimarad a reggelije?
2014. ápr. 11. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Nem értem,miért van így lehurrogva a kérdező...érdemben nem tudok segíteni,de nagyin sajnálim az ilyen gyerekeket,mert sajnos vannak ilyenek.
2014. ápr. 11. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Erre jartak valami leszbikusok es sertve ereztek magukat?
2014. ápr. 12. 12:41
 15/18 anonim ***** válasza:
12%
Hogy itt mennyi hülye van.Nem értitek hogy az a probléma hogy egy 6 éves kislány ilyen rossz körülmények között él.De hol az apja a gyereknek???
2014. ápr. 12. 17:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Az apuka a testvérem. 2 hetente láthatja. Meg szerdánként elmehet érte és vele lehet 2 órát.
2014. ápr. 13. 00:35
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Az,hogy nem szórakoztatták a kislányt egésznap és egyszer lekváros tésztát ebédelt,és egyszer kimaradt a reggeli nálam nem a rossz körülmények között él a gyerek kategória.Ha meg apukának nem tetszik vetesse el az anyjától.
2014. ápr. 13. 07:17
 18/18 A kérdező kommentje:

Ez nyilván nem egyetlen egyszer történt meg. Kb. akkor eszik normálisan ha iskolában van, vagy az apjánál.

De hagyjuk is, majd lesz valahogy. Valamit kitalálunk.

2014. ápr. 13. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!