Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen anyukáról?

Figyelt kérdés

2 gyermek, anuyka pedagógus,apuka vállalkozó. Átlagosan élnek, de sok mindent kaptak, nincs hitelük, házat örökölték, 1-1 autó a szülőktől.

Sehová nem mennek egyszerre a két gyerekkel, főleg anuyka nem viszi magával őket, hol csak az egyiket hol csak a másikat. Nem jár boltba gyerekekkel,mert macerás, apuka intézi. Aki osztott műszakban van, hajnalben dolgozik 3-7ig, illetve este7-11. Ennek ellére ő megy boltba vásárolni, nem főz,mert nagyi otthon van, mecsinálja.

Állandóan megy a panaszkodás, neki milyen nehéz,mert hisztisek a lányok.

Nem barátnő, nem kibeszélés,de kíváncsi vagyok ezek alapján mit szűrtök le belőle

2013. jún. 28. 13:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó neki! Miért baj, ha valakinek megkönnyítik az életét? Panaszkodni meg mindenki szeret, az is akinek semmi gondja.
2013. jún. 28. 13:49
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
Jó neki! Néha irigylem az ilyen anyucikat! Én magam vagyok 3 gyerekkel,apa későn jár haza,anyós ,anyám ,tesók...mindenki melózik,segítségem semmi.Még is élek,és jól neveltek a gyerekeink.Ha tetszik ha nem vinnem kell őket ha vásárolni megyek is,nem szedik szét a boltot sem.Nevelni kell őket,ennyi a titok,és meg lehet velük jelenni is! Az említett Anyukának nem való az anyaság,inkább teherként éli meg úgy gondolom.De ez az Ő problémája,ha apuka ezt végignézni szó nélkül, a mama is asszisztál hozzá,akkor hajrá!
2013. jún. 28. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

MIÉRT KELLETT 2.-at LEPONTOZNI?????

nem értem azokat,akik itt vannak....

amúgy teljesen egyetértek 2.-al,jó neki!!!És ha a környezete ehhez asszisztál,akkor így jártak,ez van....később nehezebb lesz a gyerekekkel....

2013. jún. 28. 14:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Semmi.Miért kellene bármi véleményt alkotni,és leszűrni belőle.Tényleg jó neki.Ennyi.Nekem is van segítségem,akkor most engem is elítélnek ezért?Én örülök,nem panaszkodom,mert nincs rá okom.Élhetnénk jobban is,ami az anyagiakat illeti,sokszor kell kalkulálnom,hogy a gyereknek minden meglegyen,amire szüksége van,és inkább magunkon spórolok,de nem panaszkodom.Anyagiak terén pici segítséget kapunk,de én másban mérem a segítséget.
2013. jún. 28. 14:22
 5/15 A kérdező kommentje:

Ő egy gyerekkel sem járt vásárolni,mert macerás :(

Egyébként örülök,hogy vannak,ahol a szülőt tudnak segíteni, nálunk sajna fordítva működik nekünk kell a szülőknek. Nem irigylem tőle. CSak nem értem ezt "nem viszem a gyereket,mert..." gondolkodást.

Nekem kettő kicsi van 22 hónap korkülönbséggel, semmi segítségem, van jogsi, de a bicaj olcsóbb, és bizony mindnhnová hárman megyünk, ha apuka dolgozik

2013. jún. 28. 14:24
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem is annyira az anyagiakra szerettem volna ha kiéleződik a kérdés.

Hanem a gyerekekre.

2013. jún. 28. 14:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Semmi. Nekem is van segítségem és ha egy mód van rá én is rábízom valakire a fiam, ha nagyobb bevásárlást kell csinálnom. És? Ettől még nagyon is szeretem a gyerekem, foglalkozom vele, tökéletesen ellátom és egyáltalán nem élem meg teherként az anyaságot. Nem igazán értem miért baj, ha valaki megkönnyíti az életét, ha megteheti.
2013. jún. 28. 14:32
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nincs gond,gondolom irigykedsz.Gyerekkel tényleg macerás vásárolni akkor megyek amikor már végeztem a munkámmal,és mielőtt a gyerekért megyek a bölcsiben,nagy bevásárlásnál beadom a mamához.
2013. jún. 28. 14:35
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát akkor lehet én vagyok rosszul összerakva :)

Itt állandó mindennapi dolgokról beszélek, és nem irigykedem, így szoktam meg,hogy a nap nagy résézt egyedül intézem.

De el nem tudom képzelni,hogy megyek valahová és választok a két gyerek közül,csak azért hogy könnyebb legyen. Vagy viszem mindkettőt vagy egyiket sem. Az más ha egyik beteg, akkor nyílván ha van rá lehetőség akkor a nem beteget nem viszem dokihoz

2013. jún. 28. 14:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Ebben a kérdésben én is hasonló vagyok. Persze azzal a különbséggel, hogy én főzők és nálunk én dolgozok (páromnak sajnos 1 éve felmondtak-2 éves a lányunk). Viszont mióta szültem én nem nagyon szeretem magamat vagyis amit a tükörben látok. Hol kevesebbre fogyok mint voltam hol hízok mindenem lóg és kerülöm a régi-régi ismerősökkel való találkozást nehogy megjegyezzék magukban mennyire ,,leépített" a gyerekvállalás. E mellett kifogásként a páromnak minidg azt mondom, hogy a lányom hisztizik ezért nem megyek vele ketten a boltba de az az igazság, hogy sehová nem megyek csak vele. Sajnálom ezt, de persze azért folyton együtt vagyunk. Ha viszont jön a párom is akkor együtt mindannyian sokszor elmegyünk valamerre. Valahogy annyira szerencsétlennek érzem magam egyedül, hogy semmi erőm nincs még a kislányomat is fegyelmezni. Ha van egy rossz szituáció úgy érzem nem tudom megoldani :( Szükségem van a párom árnyékára, hogy feltegye a termékeket a futószalagra, hogy kifizesse stb amíg én a lányomat szórakoztatom. Sokszor el is utazunk néhány napokra vagy együtt megyünk játszótérre. Olyan is sűrűn van, hogy csak ők mennek boltba vagy hintázni amíg én dolgozok itthon. Kb havonta 1x van olyan, hogy én egyedül a kislányommal valamerre elmegyek mert muszáj. Nem tudom miért van ez és sokszor elgondolkodtam már ezen én is. Emiatt rossz anya vagyok én is? A kislányom szeret engem és én is őt és sokak szerint elkényeztetjük... foglalkozok is vele sokat (szobatiszta és már szépen beszél 2 évesen)sokat játszok vele, énekelek neki mondókázunk vagy csak simán fogócskázunk, mert ő ilyen huncut fajta. Nem gondoltam volna eddig, hogy mások szerint a jellemi fejlődésére hatással lehet az, hogy ritkán megyek vele csak ketten valamerre... (persze vagyunk kettesben csak itthoni környezetben) Tényleg befolyásolhatja?
2013. jún. 28. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!