Mi a véleményed az ilyen anyukáról?
2 gyermek, anuyka pedagógus,apuka vállalkozó. Átlagosan élnek, de sok mindent kaptak, nincs hitelük, házat örökölték, 1-1 autó a szülőktől.
Sehová nem mennek egyszerre a két gyerekkel, főleg anuyka nem viszi magával őket, hol csak az egyiket hol csak a másikat. Nem jár boltba gyerekekkel,mert macerás, apuka intézi. Aki osztott műszakban van, hajnalben dolgozik 3-7ig, illetve este7-11. Ennek ellére ő megy boltba vásárolni, nem főz,mert nagyi otthon van, mecsinálja.
Állandóan megy a panaszkodás, neki milyen nehéz,mert hisztisek a lányok.
Nem barátnő, nem kibeszélés,de kíváncsi vagyok ezek alapján mit szűrtök le belőle
MIÉRT KELLETT 2.-at LEPONTOZNI?????
nem értem azokat,akik itt vannak....
amúgy teljesen egyetértek 2.-al,jó neki!!!És ha a környezete ehhez asszisztál,akkor így jártak,ez van....később nehezebb lesz a gyerekekkel....
Ő egy gyerekkel sem járt vásárolni,mert macerás :(
Egyébként örülök,hogy vannak,ahol a szülőt tudnak segíteni, nálunk sajna fordítva működik nekünk kell a szülőknek. Nem irigylem tőle. CSak nem értem ezt "nem viszem a gyereket,mert..." gondolkodást.
Nekem kettő kicsi van 22 hónap korkülönbséggel, semmi segítségem, van jogsi, de a bicaj olcsóbb, és bizony mindnhnová hárman megyünk, ha apuka dolgozik
Nem is annyira az anyagiakra szerettem volna ha kiéleződik a kérdés.
Hanem a gyerekekre.
Hát akkor lehet én vagyok rosszul összerakva :)
Itt állandó mindennapi dolgokról beszélek, és nem irigykedem, így szoktam meg,hogy a nap nagy résézt egyedül intézem.
De el nem tudom képzelni,hogy megyek valahová és választok a két gyerek közül,csak azért hogy könnyebb legyen. Vagy viszem mindkettőt vagy egyiket sem. Az más ha egyik beteg, akkor nyílván ha van rá lehetőség akkor a nem beteget nem viszem dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!