Mi a véleményed az ilyen anyukáról?
2 gyermek, anuyka pedagógus,apuka vállalkozó. Átlagosan élnek, de sok mindent kaptak, nincs hitelük, házat örökölték, 1-1 autó a szülőktől.
Sehová nem mennek egyszerre a két gyerekkel, főleg anuyka nem viszi magával őket, hol csak az egyiket hol csak a másikat. Nem jár boltba gyerekekkel,mert macerás, apuka intézi. Aki osztott műszakban van, hajnalben dolgozik 3-7ig, illetve este7-11. Ennek ellére ő megy boltba vásárolni, nem főz,mert nagyi otthon van, mecsinálja.
Állandóan megy a panaszkodás, neki milyen nehéz,mert hisztisek a lányok.
Nem barátnő, nem kibeszélés,de kíváncsi vagyok ezek alapján mit szűrtök le belőle
Nem tudom, milyenek a gyerekei. Lehet, hogy sokat balhéztak a boltban és kellemetlen neki a helyzet. Vagy bármi oka lehet.
Én járok velük vásárolni, mert nem okoznak gondot. De ha valaki elvállalja őket, amíg bevásárolok, az fele annyi idő, mint gyerekekkel. Ráadásul a férjem szívesen vásárol én meg utálom. Így én is inkább őt kérem meg, ha tehetem.
Szóval nem ismerem őket, lehet, hogy rosszul főz és mindenki így jár jobban, ha nagyi bevállalja...:)
Annyi oka lehet ezeknek.
A panaszkodás már más téma, azt nem bírom. Dehát nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!