Gáz ha valaki ottfelejti a homokzóban a játékot én meg hazaviszem?
Már megint a buta fogalomzavarok. A "találta" után vannak további opciók (lenyúlod, visszaadod, otthagyod).
Szegény gyereked...
Vihar egy pohár vízben ez az egész. Látom nincs jobb dolgotok.
Szegény gyerekeitek!
fiamnál tavaly nyáron egy homokozó dömper volt a mindene :) vittük mindenhova magunkkal, vagyis ő cipelte, én meg a szatyor többi játékot...
van egy nagyon szuper játszótér tőlünk olyan 40-50 km-re, oda el szoktunk kocsikázni ha nincs más programunk, tényleg nagyon jól megépített, fullos környéken van, stb.
egyszer elkezdett ömleni az eső, így villámgyorsan összepakoltunk és jöttünk haza bőrig ázva.
és mi maradt ott? a dömper :(
kisfiam nagyon a szívére vette, apa még aznap este visszament a játszótérre, hátha. de nem.
aztán 2 nap múlva is elment de nem lett meg.
amúgy jó sok ismertető jele volt, többek között a fiam neve is.
kb. 1 hónap múlva arra volt munkája férjemnek, lelassított a játszótérnél, utolsó esélyt adva a dolognak és ott volt!!!!
bement érte, megnézte, hogy a miénk-e és már hozta is :)
egy anyuka le is támadta, hogy az az övék, adja vissza, kérdezte, hogy xy a fia neki is esetleg mert a miénk az és tisztán emlékszik arra is mikor beleszeretett a gyerekünk a boltba és megvettünk neki, talán neki is vannak-e ilyen emlékei a dömperrel kapcsolatban? :)
nagyon kellemetlen lehetett annak az anyának, nem elég, hogy "hazaviszi az ottfelejtett játékot és természetesen meg is tartja" de még képes azt hinni, hogy azért ő dolgozott meg :O
számomra döbbenetes, itt nem arról van szó, hogy mekkora érték vagy ott lett-e felejtve, el lett-e hagyva, ki találta meg!
itt arról van szó, hogy egy kisgyereknek nem is gondolnánk mennyit jelentenek ezek a játékok és aki megtalálja meg lesz.ja ezt.
gonosz dolog gyerektől elvenni bármit is!
igen, előfordul, hogy ottfelejtünk dolgokat, emberek vagyunk, pénzt hagyok el, nyilván nem fogom keresni mert valaki elteszi, na de egy homokozó lapátnál ne kelljen már mások szatyrában kutatni, hogy meglegyen? én nem is értem hogy jut valakinek eszébe, hogy elvegye azt ami egy kisgyereké, ráadásul még ki is akadjon ha 50en megírják neki, hogy ez nem helyes!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!