Igen főleg ha legközelebb rá is ismer a tulajdonos
2013. ápr. 26. 20:09
4/66 anonim válasza:
Én nem viszem haza. Lehet hogy életben nem jön érte a tulaja de akkor se...szerencsére nem vagyok rászorulva, meg tudom venni a műanyag homokozó játékot akár több alkalommal is ha ezt azt elhagyunk a nyár folyamán:))
2013. ápr. 26. 20:10
5/66 anonim válasza:
Nem. Miért lenne gaz? Majd aztán ne csodálkozz, ha a te gyereked játéka is eltűnik.
2013. ápr. 26. 20:12
6/66 anonim válasza:
Mi egyszer felejtettünk ott egy lapátot. Mondtam a fiaimnak hogy nem lesz ott, ne reméljék. Másnap visszamentünk. Ott volt. Annyira örültek, mint én örülnék a lottó 5ösnek :D
Szóval már csak ezért sem. De amúgy sem. És egyébként mint mondanék a gyereknek miért visszük haza?
2013. ápr. 26. 20:16
7/66 anonim válasza:
Igen, szerintem gáz. Legközelebb ugyanúgy ott lehetne a játék, és a gyereknek is meg lehet tanítani, hogy ami nem a miénk, azt nem visszük haza. Én legalábbis mindig elmondom.
Érdekes egyébként, hogy ahova nyaralni járunk, ott nyugodtan ott lehet hagyni a tengerparton a napernyő mellett a gumicsónakot, úszógumit, homokozószettet, ugyanúgy ott van egész nyaralás alatt, soha, senki nem szokta elvenni, pedig azt aztán nem őrzi senki. Hogy ennek itthon miért nincsen kultúrája?
2013. ápr. 26. 20:17
8/66 anonim válasza:
Szerintem az, mert másnap biztos keresni fogja.
Egy játszóra nagyrészt környékbeliek járnak és azért az nagyon ciki, ha másnap látja, hogy lenyúltad a homokozó vödrét.
2013. ápr. 26. 20:18
9/66 anonim válasza:
Abban az esetben, ha a gyerek nagyon ragaszkodna az 'új' játékhoz, akkor talán előfordulhat hogy megengedném neki, hogy estére hazahozza. De csak azzal a feltétellel, hogy másnap visszavinnénk!!!! Nem tartanám meg...
2013. ápr. 26. 20:23
10/66 anonim válasza:
Csodás mondanivalója van anya viselkedésének. Nem a miénk, de ha nem látja senki, elrakhatjuk. Biztos ezt akarod nekik tanítani? Szomorú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!