Gáz ha valaki ottfelejti a homokzóban a játékot én meg hazaviszem?
a játszótérre ahova járunk,általában ugyanazok járnak,látásból ismerjük egymást
a legtöbb anyuka alkoholos filccel ráírja a játékra a gyerek nevét,így senki nem viszi el a másét
nekem lesülne a képemről a bőr,ha elvinnék egy otthagyott játékot,és nem vinném vissza
volt olyan,hogy ottfelejtettem én vagy más játékot,hazavittük,és másnap elvittük,hogy meglegyen,és visszaadtuk.ez a normális szerintem
Én nem vinném haza,nem a miénk.
Pedig kevés a valószínűsége ha egyszer mi felejtünk valamit a homokozóba a fiammal,akkor az ott is marad másnapig...
De én akkor sem tenném el más gyermek játékát és a fiamnak sem engedném.
Én pont ezért utálok már játszótérre menni:(!
Legtöbbször a dolgainkat kérés nélkül elviszik,vissza sem hozzák...
Gondolom ez egy egy provokatív kérdés akart lenni,de gratulálok a mentalitásodhoz!
Mi SOHA nem visszük el az ottmaradt játékokat. Aki ott felejtette, az keresni fogja másnap. Egyszer egy bazi nagy markolónkat felejtettük a homokozóban (észre se vettem a hiányt), másnap már messziről úgy üdvözöltek az anyukák, hogy "Dani markolója itt maradt!"
A mi játszóterünkre kijár egy magán ovi. Az egyik gyerek mutogatni kezdett nekem valami műanyag figurát, hogy itt találta, és haza fogja vinni. Mondtam neki, hogy szerintem ez nem jó ötlet, mert a gazdája keresni fogja, stb. Erre a kislány közölte, hogy megkérdezte az óvónénit és ő azt mondta hazaviheti. Na, itt döntöttem el, hogy abba a magánoviba még véletlenül se fogom beadni a gyerekem... Egy ilyen ember ne nevelje a gyerekemet!
"A gyerekem kicsi még, így nem kell neki magyarázkodnom."
Ha nagyobb lenne magyarázkodnál neki? Miért? Esetleg helytelen a dolog? Akkor szokás magyarázkodni...
Szóval hogy is van ez? :)
"Szóval hogy is van ez? :)"
Na ezaz.
Ráadásul helyesnek találja a tettét, de kiírta ide, hogy szerintünk gáz-e. Ki érti ezt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!