Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz ha valaki ottfelejti a...

Gáz ha valaki ottfelejti a homokzóban a játékot én meg hazaviszem?

Figyelt kérdés
És természetesen meg is tartom magunknak.
2013. ápr. 26. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
39%
tényleg elég gáz amit tett,de azért lássuk már be,nem egy gyerek mellöl vitte el,hanem egy ott felejtett,kvázi talált dolgot vitt haza.Ha az utcán a járdán találsz egy pénztárcát és nincs benne semmi csak pénz,ti ott hagyjátok,hátha jön vissza a gazdája?dehogy 10-ból 9-en azonnal hazavinnétek ti is.én sem vittem volna haza de azért mégis egy ottfelejtett dolgot hozott el,és itt már 10 év börtönre ítélik egyes anyukák.gáz igen hogy meg is tartja mert mondjuk másnap vissza is lehetett volna vinni,de azért itt nem direkt lopás történt.
2013. ápr. 27. 07:17
 32/66 anonim ***** válasza:
81%

a játszótérre ahova járunk,általában ugyanazok járnak,látásból ismerjük egymást

a legtöbb anyuka alkoholos filccel ráírja a játékra a gyerek nevét,így senki nem viszi el a másét

nekem lesülne a képemről a bőr,ha elvinnék egy otthagyott játékot,és nem vinném vissza

volt olyan,hogy ottfelejtettem én vagy más játékot,hazavittük,és másnap elvittük,hogy meglegyen,és visszaadtuk.ez a normális szerintem

2013. ápr. 27. 07:24
 33/66 anonim ***** válasza:
80%
"és TERMÉSZETESEN MEG IS TARTOM MAGUNKNAK"...valakik ezt a mondatot nem olvasták vagy átsiklanak rajta. Szó nincs a pénztárcás esetről vagy visszaadásról-visszajuttatásról, hanem a tárgy SAJÁT HASZNÁLATÚ MEGTARTÁSÁRÓL ...
2013. ápr. 27. 07:28
 34/66 anonim ***** válasza:

Én nem vinném haza,nem a miénk.

Pedig kevés a valószínűsége ha egyszer mi felejtünk valamit a homokozóba a fiammal,akkor az ott is marad másnapig...

De én akkor sem tenném el más gyermek játékát és a fiamnak sem engedném.

2013. ápr. 27. 10:37
 35/66 anonim ***** válasza:
48%

Én pont ezért utálok már játszótérre menni:(!

Legtöbbször a dolgainkat kérés nélkül elviszik,vissza sem hozzák...

Gondolom ez egy egy provokatív kérdés akart lenni,de gratulálok a mentalitásodhoz!

2013. ápr. 27. 20:12
 36/66 anonim ***** válasza:
35%

Mi SOHA nem visszük el az ottmaradt játékokat. Aki ott felejtette, az keresni fogja másnap. Egyszer egy bazi nagy markolónkat felejtettük a homokozóban (észre se vettem a hiányt), másnap már messziről úgy üdvözöltek az anyukák, hogy "Dani markolója itt maradt!"

A mi játszóterünkre kijár egy magán ovi. Az egyik gyerek mutogatni kezdett nekem valami műanyag figurát, hogy itt találta, és haza fogja vinni. Mondtam neki, hogy szerintem ez nem jó ötlet, mert a gazdája keresni fogja, stb. Erre a kislány közölte, hogy megkérdezte az óvónénit és ő azt mondta hazaviheti. Na, itt döntöttem el, hogy abba a magánoviba még véletlenül se fogom beadni a gyerekem... Egy ilyen ember ne nevelje a gyerekemet!

2013. ápr. 28. 14:16
 37/66 A kérdező kommentje:
Nem provokatív kérdés! És oláh sem vagyok! Oké, mindenkinek megvan a véleménye! De nem tudom miről beszéltek, azért ez távol áll a lopástól! Valaki ottfelejtette, én meg MEGTALÁLTAM! Hazavittem, megtartottam! Nem is környékbeli játszótér! De mindegy is. A gyerekem kicsi még, így nem kell neki magyarázkodnom.
2013. ápr. 28. 14:30
 38/66 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudod, miről beszélünk??? ...hát ez az - itt a hiba!!! Egy igazi tirpák vagy! (ez most szép szó - tudok csúnyábbakat is, remélem érted)
2013. ápr. 28. 14:45
 39/66 anonim ***** válasza:
37%

"A gyerekem kicsi még, így nem kell neki magyarázkodnom."

Ha nagyobb lenne magyarázkodnál neki? Miért? Esetleg helytelen a dolog? Akkor szokás magyarázkodni...

Szóval hogy is van ez? :)

2013. ápr. 28. 16:58
 40/66 anonim ***** válasza:

"Szóval hogy is van ez? :)"

Na ezaz.

Ráadásul helyesnek találja a tettét, de kiírta ide, hogy szerintünk gáz-e. Ki érti ezt?

2013. ápr. 28. 17:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!