Gáz ha valaki ottfelejti a homokzóban a játékot én meg hazaviszem?
"Itt azzal van a baj, hogy lopással vádolnak többen"
Igen, ez tényleg baj, mert amit te elkövettél, az jogtalan eltulajdonítás. Ami egyébként egyenértékű a lopással, sőt, technikailag is ugyanaz, csak a törvény különbözteti meg.
"és nem megfelelő hangnemben válaszolnak!"
Továbbra is fenntartom, hogy szerintem számodra csak az lenne az elfogadható "hangem", ha valaki nyugtatgatna, hogy pedig milyen jól tetted. Szóval nem a hangem miatt pontozol, hanem tartalom alapján. Ami alapvetően nem probléma, csak nem kéne tagadni.
"Szerintem meg te nem veszed észre azt, hogy a te hangnemed bunkó."
Szerintem nem az.
"Van egy két illető, aki normálisan is le tudta írni a véleméynét és nem fröcsögő szájas dumával, a te szavaiddal élve!"
Sajnos te sem tartozol az az egy-két illető közé.
Amúgy mit? Dícsérjelek meg, hogy milyen nagyszerű anya vagy, hogy más gyerekét lopod meg?
Egy korábbi kérdésemre azért válaszolj már, légy szíves:
"amikor majd a te gyereket kedvenc játéka tűnik el, mit fogsz neki mondani?"
Nem tudom, hogy hányadik válaszoló vagyok (az egyik "fröcsögő"). Nem közterületet írtam - ne téveszd ezt se össze! Nálad nagyon leegyszerűsödnek a fogalmak, azaz a dógok - ez a hiba (többek között).
További szép napot!
"Ugyanúgy ott hagytuk, ahogy volt."
Nagy hiba volt. Az imént tanultuk meg a kérdezőtől, hogy azt haza kell vinni, majd a GYK-n meg kell kérdezni, hogy gáz-e amit tettünk. Ha mindenki leszól a tettünkért, ki kell osztani mindenkinek a piros pacsit, és leugatni őket, hogy mekkora tuskók.
Uff.
Golan Trevize válasza:
Egy korábbi kérdésemre azért válaszolj már, légy szíves:
"amikor majd a te gyereket kedvenc játéka tűnik el, mit fogsz neki mondani?"
valaki haza vitte... ennyit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!