Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz ha valaki ottfelejti a...

Gáz ha valaki ottfelejti a homokzóban a játékot én meg hazaviszem?

Figyelt kérdés
És természetesen meg is tartom magunknak.
2013. ápr. 26. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
75%

Ott a pont a 10-nél!!

Ne ezt tanulja tőlem a gyerek!

2013. ápr. 26. 20:32
 12/66 anonim ***** válasza:
60%
#10 +1
2013. ápr. 26. 20:35
 13/66 anonim ***** válasza:
33%
hát azért szerintem ennél nagyobb vétket is elkövetnek az itt tiltakozó anyukák ebbe biztos vagyok.de most jol hangzik,hogy tolvaj vagy mert elvitted az ottfelejtett játékot.nálunk egy nagy tároló van,ahol mindenki a megunt nem baj ha elveszik játékát teszi bele és ott is hagyja.nem nagyon tűnnek el a dolgok,bár más innen kilopni egy vödört mint egy ottfelejtett játékot elvinni.én sem vinném el,de nem török pálcát feletted.szerintem más is elvitte volna.
2013. ápr. 26. 20:39
 14/66 anonim ***** válasza:
80%

Es tenyleg, mit mondasz a gyereknek? Ha nagyon pici, akkor ugyen nem nagyon magyarazkodsz neki, de egy nagyobb gyereknek, aki mar beszel, megerti a dolgokat, annak mit mondasz?

Szomoru, hogy ennyire raszorulsz arra, hogy elrakj egy homokozo lapatot. Mi van, ha van rajta egy olyan serules, vagy valami, ami alapjan felismerik legkozelebb...lesulne a pofamrol a bor. En nem vinnem haza.

2013. ápr. 26. 20:43
 15/66 anonim ***** válasza:
82%

szerintem nagyon gáz, hogy anya létedre ilyen eszedbe jut! szerintem a világ legaljasabb dolga egy kisgyereket meglopni!

tegnap volt itt egy kérdés, ellopták a kisfia biciklijét a pincéből. na akkor nem ilyen válaszok érkeztek és főleg nem azokat pontozták le aki elítélte a tolvajt.

pedig miben más egy 6 éves biciklije a 2 éves kedvenc lapátjától? szegény ottfelejti és a büdös oláh meg hazaviszi mert semmi sem szent, csak a tiednek legyen több!

szép kis nemzet lesz ebből...

2013. ápr. 26. 20:47
 16/66 anonim ***** válasza:
86%
Nem, ez egyáltalán nem hangzik jól. És nem, soha nem loptam és nem is fogok. Nem csak azért, mert lehet rajta sérülés és lebukhatok. Elvi kérdés. A miénk? Nem. Másé. Ott felejtette, később keresheti, de ha nem, akkor ott marad. Nem is értem, hogyhogy ez nem alap? Nem csak homokozólapáttal, de bármi mással is így van. Adtam már vissza teli pénztárcát is. Mert NEM az enyém!
2013. ápr. 26. 20:48
 17/66 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon gáz a te szavaiddal élve. Ezzel mire tanítod a gyereket? Hogy bizton vegye el azt és vigye haza, ami nem az övé. Lehet, hogy téged így neveltek, de te ne tedd. Lehet, hogy direkt maradt ott játszani a többinek, de az is lehet, hogy csak ott felejtették és egy kicsi nagyon hiányolja. Annyit nem ér, a becsületről pedig nem is beszélve.
2013. ápr. 26. 20:59
 18/66 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk a játszón nagyjából egy hónapja hever egy gazdátlan markolós autó. A kisfiam nagyon szeret vele játszani. Bármikor megyünk, az autó mindig ott van, látszólag még soha senkinek nem jutott eszébe hazavinni!

Nagyon örülök, hogy olyan emberek között élek, akiknek nem fordul meg a fejükben, hogy zsebre vágjanak valamit, ami nem az övék.

2013. ápr. 26. 21:14
 19/66 anonim ***** válasza:
63%
13 as vagyok,szerintem vidd vissza és tedd le oda ahol találtad.A lelkiismereted is jobb lesz,és ugyis elviszi más akinek ez lesz a 25. homokozó játéka.de te legalább jót tettél.
2013. ápr. 26. 21:59
 20/66 anonim ***** válasza:
61%

Gáz, mert loptál!!!

Képzeld! Én ma a kisfiam bölcsis szekrényében találtam egy tök jó hosszú ujjú felsőt (fiam mérete), ami nem a miénk volt. Odaadtam a gondozónőnknek, mert biztos ő rakta oda TÉVEDÉSBŐL, mikor öltöztette a gyerkőcöket.

Eszembe sem jutott elrakni.

Ez egy pulcsi - az egy játék: tök mindegy!!!! - valakinek hiányzik.

Következő kérdésed mi lesz? "Gáz, ha beleraktam a táskámba a pénztár előtt egy kiló csokit, mert senki nem vette észre?" - "...és természetesen otthon felzabálom"

Buta, figyelmetlen, érzéketlen tuskó vagy!!! ...és döbbenet, hogy nem vagy egyedül.

Menj vissza Indiába a többi társaddal együtt!!!

2013. ápr. 26. 22:05
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!