Gáz ha valaki ottfelejti a homokzóban a játékot én meg hazaviszem?

Ott a pont a 10-nél!!
Ne ezt tanulja tőlem a gyerek!

Es tenyleg, mit mondasz a gyereknek? Ha nagyon pici, akkor ugyen nem nagyon magyarazkodsz neki, de egy nagyobb gyereknek, aki mar beszel, megerti a dolgokat, annak mit mondasz?
Szomoru, hogy ennyire raszorulsz arra, hogy elrakj egy homokozo lapatot. Mi van, ha van rajta egy olyan serules, vagy valami, ami alapjan felismerik legkozelebb...lesulne a pofamrol a bor. En nem vinnem haza.

szerintem nagyon gáz, hogy anya létedre ilyen eszedbe jut! szerintem a világ legaljasabb dolga egy kisgyereket meglopni!
tegnap volt itt egy kérdés, ellopták a kisfia biciklijét a pincéből. na akkor nem ilyen válaszok érkeztek és főleg nem azokat pontozták le aki elítélte a tolvajt.
pedig miben más egy 6 éves biciklije a 2 éves kedvenc lapátjától? szegény ottfelejti és a büdös oláh meg hazaviszi mert semmi sem szent, csak a tiednek legyen több!
szép kis nemzet lesz ebből...

Nálunk a játszón nagyjából egy hónapja hever egy gazdátlan markolós autó. A kisfiam nagyon szeret vele játszani. Bármikor megyünk, az autó mindig ott van, látszólag még soha senkinek nem jutott eszébe hazavinni!
Nagyon örülök, hogy olyan emberek között élek, akiknek nem fordul meg a fejükben, hogy zsebre vágjanak valamit, ami nem az övék.

Gáz, mert loptál!!!
Képzeld! Én ma a kisfiam bölcsis szekrényében találtam egy tök jó hosszú ujjú felsőt (fiam mérete), ami nem a miénk volt. Odaadtam a gondozónőnknek, mert biztos ő rakta oda TÉVEDÉSBŐL, mikor öltöztette a gyerkőcöket.
Eszembe sem jutott elrakni.
Ez egy pulcsi - az egy játék: tök mindegy!!!! - valakinek hiányzik.
Következő kérdésed mi lesz? "Gáz, ha beleraktam a táskámba a pénztár előtt egy kiló csokit, mert senki nem vette észre?" - "...és természetesen otthon felzabálom"
Buta, figyelmetlen, érzéketlen tuskó vagy!!! ...és döbbenet, hogy nem vagy egyedül.
Menj vissza Indiába a többi társaddal együtt!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!