Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz ha valaki ottfelejti a...

Gáz ha valaki ottfelejti a homokzóban a játékot én meg hazaviszem?

Figyelt kérdés
És természetesen meg is tartom magunknak.
2013. ápr. 26. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
17%
Mennyi szánalmas fogyatékos kismama van itt, vicces :D
2013. ápr. 26. 22:11
 22/66 anonim ***** válasza:
48%
A kérdezőre gondolsz, ugye?
2013. ápr. 26. 22:14
 23/66 anonim ***** válasza:
75%

Hát jóhogy rá.

Képes lenne elbugázni egy kiskölyök játékát, hogy az övének +1 legyen.

A másik meg lehet, hogy másnap reménykedve szalad a játszótérre, hátha a "barátja" ott várja, ahol ottfelejtette.

Nem is gondolja, a való világban milyen gonoszak is az emberek...

(És azért stilszerűen odaszúrja a végén, hogy természetesen meg is tartja...)

2013. ápr. 26. 22:21
 24/66 anonim ***** válasza:
48%
Én is azt mondom minek vigyen haza a gyerek ha van neki saját. nálunk egy anyuka mindig megengedi hogy játszon vele a lányom a fia homokozójátékokkal. most ha én haza vinnem mivel játszhatna másnap. mi általában a bölcsiböl haza felé ugrunk be a játszóra. ~messze van a bölcsi~. most húzós lenne elvinni a bölcsibe a játékot, meg az 1 hós kicsit.de amikor itthonról megyünk akkor mi is viszünk motort, meg labdát es játékot. akkor meg õk játszanak a mi játékainkkal. itt kölcsönösen játszanak egymáséval,de haza nem vinnem. a lányom 1 hónapig sírt mikor bölcsibe menet el hagyta a kedvenc kukackát.~rajtam volt meitaiban és elejtette,én meg nem vettem észre. haza felé végig kerestem amerre mentünk be es nem lett meg.
2013. ápr. 26. 22:26
 25/66 anonim ***** válasza:
86%
Nem az gáz,hogy ottfelejti,hanem az,hogy hazaviszed és meg is tartod.Undorító,kisstílű tett.Nem tudom mit szólnál,ha a gyereked dolgával tennék ezt!3 gyerekes
2013. ápr. 26. 22:28
 26/66 anonim ***** válasza:
84%

Meg fogtok kövezni de vállalom.

Mi bizony ha utoljára jöttünk el a játszóról és ott maradt valamilyen kisebb játék elhoztuk. Általában ugyanazon gyerekekkel és anyukákkal szoktunk játszani ezért. Ugyanis másnap amikor kiborítottam a készletet ott volt az elvszettnek hitt forma vagy lapát. jött a kis srác és boldogan játszott vele. Amikor haza mentünk csak a miénket és a még gazdátlan szerzeményeket vittük el. Volt egy megállapodás köztünk,ohgy mindenki elviszi azt is amit talál,mert így egymásnál biztosan megtaláljuk.

A nagyobb játékot pl traktor nem vittük el egyik alkalommal, gondolván majd pakolásnál észre veszi,ohgy ott maradt és megtalálják ha leszaladnak érte. Mint utóbb kiderül kárvolt otthagyni,mert apuka hiába ment keresni más elvitte.

Nem tartom lopásnak, inkább megőrzés. De ha ennyire fel vagytok háborodva találjátok ki,ohgy hogyan lehetne ezeket a játékokat úgy megőrizni, ohgy az éjszakai randalírozók ne lopják el ha otthagyom,ohgy a kicsi másnap megtalálja! Mert higgyétek el ez a nagyobb gond, ohgy nincs egy csukható láda vagy bármi ahová az ilyen talált tárgyakat tehetnénk, ami becsület kasszaként működhetne és mindenki megtalálná amit elhagyott. Nekünk minden éven legalább 3-4 lapátunk formánk tűnt el.

azokat a talált játékokat amiknek ősszel az első fagyokkor se volt gazdája pedig összegyűjtöttem és elvittük a bölcsibe játszani.

Egyébként pedig minden játékra rá szoktuk írni a gyerek nevét.

2013. ápr. 26. 22:51
 27/66 anonim ***** válasza:
48%

Kedves 26-os! Milyen megőrzés??? Olvasd el az apró betűs részt is!

Jahhh, végülis megőrzésnek is lehet hívni - úgy valóban szebben hangzik, de sajnos itt leírta a kérdező a szándékot, miszerint nem adja vissza. Ez tényleg megőrzés?? Nem lopás??

Holnap lenyúlok egy kassza pénzt, ha nem látja senki (megőrzésre).

Ááááá

2013. ápr. 26. 23:01
 28/66 anonim ***** válasza:
76%

26os, mégis miről beszélsz?

hogy jön össze az, hogy valaki a gyerekek ottfelejtett játékait hazaviszi és nem adj vissza azzal, hogy hazaviszed, hogy nehogy ellopják, másnap meg visszaadod????

amit te teszel, az ismerős körben természetes, rendes dolog és rá vagyunk erre kényszerítve az olyan senkiházi aljas tolvajok miatt mint pl. a kérdező, vagy az egyik válaszoló...

ne hasonlítsd már magadat tolvajokhoz!!!

2013. ápr. 26. 23:05
 29/66 anonim ***** válasza:
83%
Ne hülyéskedj már, kedves 26-os, itt nem arról van szó, hogy elviszem, hogy másnap visszaadjam, hanem arról, hogy nem akarja visszaadni. Velünk sem egyszer fordult már elő, hogy amikor megérkeztünk a játszóra, az ismerős anyuka szólt, hogy ezt meg ezt a játékot itt felejtettük, ő meg elvitte, hogy más ne tegye, és most visszaadja. A kérdező viszont meg is tervezi tartani, amit talált.
2013. ápr. 26. 23:06
 30/66 anonim ***** válasza:

Szerintem az. Én még azt a kisautót is leadtam a vevőszolgálaton amit egy padon találtunk egy bevásárló központban. Hátha keresi ott a kis gazdája.

A gyerekek nagyon tudnak ragaszkodni a számunkra filléres semmiségekhez. Nem venném a lelkemre, hogy miattam nem találja a játékát.

Amúgy sose értettem, hogy amit ott felejt valaki miért szabad préda?

2013. ápr. 27. 06:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!