Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A fiam pár nap múlva lesz 7...

A fiam pár nap múlva lesz 7 éves. Milyen ajándékot vegyek neki, amikor mindene megvan?

Figyelt kérdés
Mutattam neki vagy 20 játékot, de mindegyikre húzta a száját, mikor pedig megkérdeztem, mit szeretne, azt mondta, nem tudja. Ebből gondolom, hogy mindene megvan, de azért azt sem akarom, hogy ne kapjon semmit. Arra gondoltam, hogy édességet veszek neki, mikor elmondtam, akkor azt mondta, hogy még azon kívül valamit akar. Mondtok ötleteket?
tegnap 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Puzzle?
tegnap 18:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, de azt sajnos nem szereti.
tegnap 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha mindene megvan, akkor valamilyen élmény ajándékot. Mozi, játszóház, állatkert,gokartozás, ilyesmi. Amit szeret.
tegnap 18:36
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Az élmény nagyon jó ötlet.

Nálunk LEGO mindig jöhet.

3D nyomtató tollnak is nagy sikere van nálunk.

Gördeszka?

tegnap 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Valami olyat, ami fogyóeszköz, vagy valami olyat, amiből már van, akár nem egy, de felváltva használja.

Mit tudom én, ha szeret rajzolni, kézműveskedni, akkor ehhez dolgok. Vagy ha szeret kisautókkal, bábukkal, plüssökkel játszani, akkor még egy ilyen.

tegnap 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Babzsákfotel esetleg. Az enyém 4 éves és imád azon fetrengeni mikor olvasok neki (vagy mikor ő "olvas" nekem)
tegnap 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Lego?
tegnap 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Valami menő, különlegesebb, pl feliratos ruha

Pizsama

Mikroplüss ágyneműhuzat menő mintával. Épp most próbáltuk ki, iszonyatosan puha, egy álom belefeküdni.

ma 00:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Kirakó, Lego, kézműves cuccok - nálunk ezek a nyerők ebben a korban. Viszont mi a tárgyi ajándékok mellé mindig élményt is kapcsolunk a szülinapokhoz. Egy színház, egy játszóház, egy állatkert, egy mozi, egy cirkusz… A nagylányom decemberi, ő mindig valamelyik fényparkot választja, oda megyünk el a szülinapján. 🥰
ma 04:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Tudományos játék, komolyabb csillagvizsgáló teleszkóp?

Nem muszáj játékot venni màr egy 7 évesnek

ma 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!