Le mered írni mennyit kerestek?
Én 110 nettot keresek,a párom 250 netto-t.A lányunk 2.5 éves múlt.Én 19 hónapos korában visszamentem dolgozni,mert a gyedem 75 netto körül volt és házfelújjítás közepén álltunk és még állunk is és nekünk sokat számított az a ~40e-Ft plusz,hogy folytatni tudjuk a házat aminek a nagyja karácsonyra kész lesz.A ház törlesztője is felment 20e-rel stb...
A lányom meg nagyon igényelte a társoságot is.(nem csak magamat nyugtatom ezzel-míg valaki ezt írná-egyáltalán nem bántam meg,hogy bölcsibe ment)
Nem szoktam panaszkodni,próbálom a legjobbat kihozni a kereset összegből."Nyaralni"több éve nem voltunk,most fogunk kettecskén a párommal elmenni egy hosszú hétvégére Egerbe,azt is a Vaterán vettem olcsón:-)Jövőre reméljük jobb lesz a helyzet,mert akkor már nem kell nagy költség a házra,csak szépíteni.
Ja,és jövőre végre lesz egy pici pénz,pici esküvőre,hogy összeházasodjunk 6 év után:-)
Én azt mondom, hogy inkább 100 irigye, mint egy sajnálkozója legyen az embernek.
Én azokat sajnálom, akik halálozás miatt jutottak örökséghez, mert elveszítettek valakit, akit szerettek.
Én megértem! De itt van egy fajta tévhit,hogy aki alapból gazdag, annak nem kell semmit tenni. Mint,ahogy írtam, elvégeztem egy egyetemet, és saját vállalkozásom csinálom. Szerencsére sikeresen. Napi 10-12 órát dolgozom, amíg el ne megyek a szülési szabimra.
Én megértem, ha valakinek szarul esik ,csak azt nem,hogy miért kell támadni egyből. Örökség ide vagy oda, azért sok embert ismerek a baráti körben, aki panaszkodik, meg nekünk elmondja,hogy de könnyű, de amikor felajánlottam,hogy felveszem, ha elmegyek szülni, akkor sápítozott,hogy ő bizony nem dolgozik még 10 órát sem, nemhogy 12! Ja, hát az más!
Én most gyes-en vagyok ( a nettóm szerintem 120 körül lesz 2 csp-vel, ha visszamegyek, ez nem túl sok, de nem is dolgozom magam agyon, sőt), párom válallkozó, vannak bevételei, momndjuk sajnos kifizetetlen is.
(most éppen 2 milla kintlévőség)
Van 1 házunk, 2 autónk (egyik nem a mienk, apósomé, de mi haszmáljuk, mert ő kapott szolgálatit) , 2 teherautónk.
Amit keresünk feléljük, szeretünk utazni, az isten pénze nem lenne elég:-))
2 gyerekünk van egy 8 hónapos és egy 11 éves, mi 35 felettiek vagyunk
előz nem 8, haenm 28 hónapos
engem nem érdekel, ki hogy él, mindeki a maga szerencséjének kovácsa, vagy jókor kell lenni jó helyen
nekünk is voltak/vannak/lesznek, rosszab napjaink, de nem fogom a vállamra venni mások gondjait
Átlagon felüli a fizetésem, nettó 560 eft, de ezért rengeteget dolgozok, nincs hétvégém sem.Arról nem is beszélek, hogy folyamatosan tanulok, leginkább éjjel, nappal nincs időm.De ne tudd meg mennyien megvetnek amiért a férjem van gyesen.Bár ő is jól keresett, de azért jóval kevesebbet, mint én, ráadásul az én cégem nyáron családi üdüléseket ad bónuszba, így idén is eljutottunk 2 hétre Kubába.Viszont a gyerekeimmel alig vagyok. De a pénz kell, mert nekünk nem voltak módos szüleink, ami van házunk, autónk, azt a munkánkkal értük el.
De a gyerekeimnek remélem már könnyebb lesz, mi ingatlanokat veszünk nekik, hosszú távban ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!