Le mered írni mennyit kerestek?
Nekem még nincs saját családom, szüleimmel élek. Van munkahelyem, tanultam, de minimálbért kapok. És van olyan aki ezt is irigyli tőlem, mert nekem minek ennyi is, hisz én még otthon lakom, stb....
Az eszébe nem jut, hogy attól még mi sem ingyen kapjuk a dolgokat a boltból és a számlák sem fizetik be saját magukat :)
Amit még nem fog fel, hogy egyszer én is szeretnék saját családot.
És az ilyen irigy emberek nem csak más kisebb-nagyobb pénzét, de boldogságát is irigyli.
Én úgy gondolom, hogy a legtöbb nagyobb keresettel rendelkező ember TANULT, MEGDOLGOZOTT, és KIÉRDEMELTE azt, amennyi jár neki. És ezt nem szabad irigyelni, hanem azt kell észrevenni, ha másnak sikerült, nekem is sikerülhet:)Én szeretem sikeres emberek történeteit hallgatni, hogy honnan kezdték, hova jutottak. Ez ösztönöz. :)
Meg amúgy se legyen féltékeny egy olyan ember aki egész életébe az álmaiért, vágyaiért egy keresztül szalmát nem tett. :)
Konkrét összeget nem szeretnék írni,csak annyit,hogy 7 számjegyű az összeg,de szerencsére hitelünk nincsen.
Ezt mind becsületes munkával szerezzük meg.
Ezen kívül van 2 autónk,egy elég nagy házunk és egy évben többször megyünk nyaralni.
2 gyermekünk van(egy 8 hónapos és egy 3 éves,mindkettő lány :D),de sokszor éreztem régebben,hogy a játszótéren összesúgnak mögöttem és a barátnőim mögött,ha mentünk.
Ezért pár alkalom után eldöntöttük,hogy nem akarunk többet odamenni.
Az egyik kedvenc esetem a játszótéren:
A barátnőimmel és az Ő gyerekeikkel mentünk el általában,a gyerekek együtt eljátszottak,mi beszélgettünk.
Egyszer egy kislány odament a gyerekeinkhez és elkért tőlük egy játékot.Pár percre rá a kislány anyukája szinte odadobta a gyerekeinknek a játékot és elkezdte mondani a lányának,hogy ne kérje el tőlük,mert a gazdagok irigyek és nem adják oda jó szívvel...És ezt mind előttünk.A többi anyuka meg még ránk nézett furcsán.
Az elején még zavart,de rájöttem,hogy ez csak őket minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!