Le mered írni mennyit kerestek?
Bocsánat, hogy kicsit nem a kérdésre válaszolok. Értem már tehát, hogy ha valaki feltesz itt egy kérdést pl. autósülésről, rögtön a drágábbat ajánlják neki, és az "olcsóbbat" lehurrogják, illetve olvastam már olyan kommentet is, hogy ha ezt nem tudod megvenni, minek szültél gyereket... A többség megteheti... Belátom én is, hogy a gyerek biztonsága mindennél fontosabb, csak másoknak is bele kellene gondolnia abba, hogy vannak olyanok is, akik még hosszas spórolás után is csak a "rosszabb minőséget" tudják megfizetni... Ezzel senkit nem szerettem volna megbántani, és nem is azért írtam, hogy vita bontakozzon ki belőle...
Mi elég keveset keresünk, annak ellenére, hogy januárban megszerzem a 2. diplomámat, és még "hátszelünk" sincs...:) Szüleink fizikai munkások, nem tudom eléggé meghálálni nekik, hogy legalább áldoztak rá, hogy én tanulhassak.A fizura visszatérve, valószínűleg mi "kotrunk" rossz helyen, csak hát merészség is kell a változtatáshoz... Nekem mindig az fáj leginkább, amikor tényleg olyan embereket látok, akik talán még írni-olvasni sem tudnak, de olyan házuk és autójuk van, amilyen nekünk a férjemmel soha életünkben nem lesz. Ilyenkor elgondolkodom, hogy mit is érek a tanulással... Remélem ezzel sem bántottam meg senkit!!
A kevés pénzecskénkből próbálunk a lánykánknak "mindent" megadni, tényleg nem élünk jól, és képzeljétek még így is megkapjuk néha a magunkét... A múltkor az egyik ismerős megjegyezte, hogy ő nem engedheti meg magának, hogy 6500 Ft-os szandált vegyen a gyereknek... DE! mindennap (a hét minden napján kivétel nélkül!) elautózik a rokonsághoz... Illetve megjegyezte egyik kolléganőm, hogy jól megy nekünk, hogy "drágább" szalámit veszünk, miközben ő mindennap elszív min. egy doboz cigit. Nem a dohányosok ellen szólt! Szóval engem az ilyen dolgoktól ráz ki a hideg, hogy inkább gondolkozna el egy kicsit az illető, mielőtt megszólal!
Bocsánat, hogy hosszú lett és eltértem a kérdéstől, csak kikívánkozott belőlem.
Szia!
Gyerek még ugyan nincs, de már tervezzük.
Párom keres csak, mert én még tanulok.
Az ő fizetése mindig változó. Építőiparban dolgozik, teljesítménybérben.
Havonta körülbelül 300-400 ezer körül.
Hitel nincs. Saját ház, plusz kocsi.
4hónapja vagyunk együtt. De már voltunk nyaralni Erdélyben.
A gyereket pedig nem szeretnénk majd elkényeztetni.
Én tanár szeretnék majd lenni. De páromat ez nem zavarja. Tudjuk mindketten, hogy ne valami sok a tanári fizetés, de a számlákhoz, illetve a különböző kiadásokhoz ott lesz az ő fizetése, az enyém meg a szórakozásra.
Lehet nyugodtan lepontozni, de nekünk ez teljes mértékben meg fog felelni.
ma 07:41-nek.
Előtted válaszoló vagyok. Mire odáig jutok, hogy meglesz a diplomám addigra könnyen elképzelhető, hogy lesz munka. Egyébként gondoltam, hogy lesz olyan akinek nem fog tetszeni, de ez van. És sem szólok be a másik embernek, hogy ha egyszer a férje/párja jól keres akkor miért veszi el a másik elől a munkát. Akkor nekem se tegyen senki megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!