Mennyi ideig méred a gyereked hőjét hónaljban digitális mérővel? Pittyegésig? Tovább?
Figyelt kérdés
A lányom beteg, eddig popsiban mértem, de már nem hagyja. Hónaljban pittyegésig 36,9, de mivel ennél jóval melegebbnek éreztem, tovább bent tartottuk. Lassan 38,1-ig ment fel.
Nem értem, miért mondják "gyorsnak" a digitálist, ha ezt is percekig bent kell tartani? (Rávettem egy popsimérésre, és tényleg lázas volt.)
A mérő nem gagyi, Braun.
2011. ápr. 27. 14:17
1/6 anonim válasza:
Én nem szeretem a digitális mérőket,össze-vissza mérnek(a márkásak is)
3 pittyegésig szoktam várni.
2/6 anonim válasza:
Sípolásig kellene, de szerintem semmit sem érnek a digitális hőmérők. Nekem is van legalább 3 féle, de még mindig a higanyos az egyetlen ami jól mér. Csak sajnos azzal nehéz megmérni. A fülhőmérő lenne még szerintem jó amit a kórházban használnak, de már sajnos én sem merek semmit venni, mert egyik rosszabb mint a másik.
3/6 A kérdező kommentje:
A fülmérőt már meg sem említettem, az is van (de minek?). A két fül között fél fok eltéréssel mér...
2011. ápr. 27. 14:29
5/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért van, hogy pittyegésig keveset mér? És még utána is megy fel?
Rossz lenne ez a mérő is???
2011. ápr. 27. 14:50
6/6 anonim válasza:
Nekem digitális és higanyos mérőm is van. Ha nem bízok a digiben, mérem a másikkal. Még nem mért hülyeséget eddig a digi, csak nagyon kell figyelni az elemre. Nem mindig várom meg a pittyegést, mert a mérő gyors-lassú növekedésénél, már nagyjából be tudom azonosítani a hőmérsékletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!