Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek hogyan váltak be a...

Kinek hogyan váltak be a digitális lázmérők a gyerekeknél? Nekünk van két digitális, egy hagyományos, de a vége mindig az, hogy a hagyományossal mérek, mert a digitálisak össze -vissza mutatják a hőértékeket.

Figyelt kérdés
Most rendeltem egy újat , amit a kórházban is használtak, gondolva, hogy az biztosan nagyon jó - thermoval rapid - de legszívesebben visszaküldeném, annyira nem ér semmit. Még egy kérdés: miért van az, hogy a bal hónaljban 3-4 tizeddel többet mérek mindig, mint a jobb hónaljban a lányomnál??
2011. márc. 31. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ilyet még nem tapasztaltam, pedig csak egy párszáz forintos digitális lázmérőnk van, talán a DM-ben vettem, már nem is emlékszem. Igaz, én nem is szoktam vele túl sokat foglalkozni, mármint nem mérem meg egymás után kétszer, vagy egyik és másik hónaljban is, csak beteszem, megmérem, aztán annyi, amennyi.

A hagyományos lázmérőt nem szeretem, mert egyrészt lassú, másrészt törékeny, én meg kétballkezes vagyok, és tuti összetörném nagyon hamar.

2011. márc. 31. 08:08
 2/6 anonim ***** válasza:
ezt en is tapasztaltam. rajottem, hogy ezek tenyleg csak a lazat merik. vagyis kb 37,8 folott mernek ugymond pontosan. Ezt akkor vettem eszre amikor kislanyom helyrejott egy betegsegbol en meg allandoan meregettem a lazat vajon nem esett vissza es lattam, hogy a hoemelkedesnel elteroek az eredmenyek (tobb hoemerovel neztem) Amikor hoemelkedesem volt magamon is kiprobaltam. valojaban a hagyomanyos higanyos homerok a pontosabbak. En is osszevasaroltam homlokra, fulbe stb. osszevissza mindent. Viszont ha laza van a kicsinek mindegyik mutatja. En csak azt kivanaom ne kelljen hasznaljad!!!!
2011. márc. 31. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 3 éves a lányom, de ha biztosat akarok tudni, akkor popsiban mérem még mindig.

Hónaljban mi is így jártunk.

Egyébként a digitálisnál hónaljban nem elég a pittyegésig bent tartani, hanem tovább, mert még megy föl. Próbáld csak ki egyszer...

2011. márc. 31. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

2-3 tized eltérés nem jelent semmit, és hát gondolom, nem fokokban mérhető a különbség a két lázmérő között.

17 éves a legnagyobb gyerekem, születésekor vetem az első digitális lázmérőt, akkor még ritkaság volt. Azóta sem volt másmilyen itthon.

De ha te annyira szereted a hagyományosat, akkor nagyon vigyázz rá, mert már nem lehet kapni.

2011. márc. 31. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért csak óvatosan az olcsó digitálissal,mert nekünk is volt egy(egy bizonyos patikai reklámos),és 1 fokkal!!! mutatott kevesebbet!Ugyhogy vettünk pár ezerért gyógyászatiba,ez bejött.Eleinte mindig kettővel mértem lázat,hogy tutira mentek,de nem csal a digitális,annyit mért mint a higanyos.
2011. márc. 31. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
tutira menjek-akart lenni:)
2011. márc. 31. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!