Kinek hogyan váltak be a digitális lázmérők a gyerekeknél? Nekünk van két digitális, egy hagyományos, de a vége mindig az, hogy a hagyományossal mérek, mert a digitálisak össze -vissza mutatják a hőértékeket.
Én ilyet még nem tapasztaltam, pedig csak egy párszáz forintos digitális lázmérőnk van, talán a DM-ben vettem, már nem is emlékszem. Igaz, én nem is szoktam vele túl sokat foglalkozni, mármint nem mérem meg egymás után kétszer, vagy egyik és másik hónaljban is, csak beteszem, megmérem, aztán annyi, amennyi.
A hagyományos lázmérőt nem szeretem, mert egyrészt lassú, másrészt törékeny, én meg kétballkezes vagyok, és tuti összetörném nagyon hamar.
Lassan 3 éves a lányom, de ha biztosat akarok tudni, akkor popsiban mérem még mindig.
Hónaljban mi is így jártunk.
Egyébként a digitálisnál hónaljban nem elég a pittyegésig bent tartani, hanem tovább, mert még megy föl. Próbáld csak ki egyszer...
2-3 tized eltérés nem jelent semmit, és hát gondolom, nem fokokban mérhető a különbség a két lázmérő között.
17 éves a legnagyobb gyerekem, születésekor vetem az első digitális lázmérőt, akkor még ritkaság volt. Azóta sem volt másmilyen itthon.
De ha te annyira szereted a hagyományosat, akkor nagyon vigyázz rá, mert már nem lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!