3éves kisgyereked hőjét még popsiban méred, vagy már lehet hónaljban is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 22:31
1/9 anonim válasza:
Ha pontosat szeretnék tudni, akkor popsiban.
Hónaljban is próbáltam, de az mindig kevesebb lett.
2/9 anonim válasza:
Nem szeretem popsiban mérni, nem tehetek róla. A hónaljméréshez képest nekünk jobban bevált a homloklázmérő. Kb egy éve használjuk és nagyon meg vagyok vele elégedve (2.5 és 1 évesek a gyerekek, sokat betegek ők is meg a párom is, állandó közkézen forog itthon a lázmérő)
3/9 anonim válasza:
Sosem mértem popsiban, villámgyors, megbízható fülhőmérőnk van.
4/9 anonim válasza:
Digitális lázmérövel hónaljban.A fiamnak még popsiban.
5/9 anonim válasza:
Ha a gyerek nem idegenkedik a lázméréstől, nm fél tőle, nyugodtan mérd a hónaljban. Sajnos a legtöbb fülhőmérő nagyon pontatlan (saját tapasztalat, ahányszor mérem egymás után, annyi félét mutat), a homloklázmérők is elég csalósak. Ha nyugton tud maradni, míg a hóna alatt van a hőmérő, mérd nyugodtan hónaljban, ez lesz a legpontosabb.. Különben hónaljban eleve fél fokkal kevesebb a testhő, mint popsiban mérve...
6/9 anonim válasza:
Két éves,de már hónapok óta hónaljban mérem. Szépen végigvárja míg kész vagyunk,bár lázasan amúgy se túl izgágák sztem.
8/9 anonim válasza:
Popsiba sose mértem. Fülhőmérőnk van. Omron márkájú, elég drága, de nagyon pontos.(ezt azért írtam, mert sokan azt írják, hogy ezek nem pontosak). Nagyon szeretem, ha alszik akkor is megtudom neki mérni a hőjét, fel sem ébred rá.
9/9 anonim válasza:
Kb 1 éves kora óta hónaljban mérem.Nekem háttal az ölembe ültetem és átölelem,közben mesét nézünk:)Most 2 éves nagyfiú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!