Hányas méretig hordott bodyt a kisgyereked?
Mármint, hogy melyik volt az utolsó?
Szobatiszta lett nappalra a kislányom. Viszont a bodyt nagyon sajnálnám elhagyni nála. Vékonyka, minden gatya lecsúszik róla, állandóan kinn lenne a dereka body nélkül.
De hordanak még a gyerekek ekkorát?
Most 92-es van neki, de már 98-as kell az őszre, télre.
Amint szobatiszta lett a lányom 2.5 évesen (1 hét alatt, úgyhogy nagyon hirtelen lett ez a váltás nekünk), elhagytuk a body-t. Nekünk tesco-s 24 hós volt az utolsó méret, asszem ez már 98-asnak felel meg (legalábbis a többi márkájú 92-esnél nagyobbak-hosszabbak).
Amúgy ő is meglehetősen vékonyka, de a wc-zés miatt meg muszáj volt átnyergelni bodyról a trikóra. Én kifogtam egy olyan fazont, ami (bár fiútrikó, tehát nem spagettipántos) jó hosszú fazonú, így ha betűröm a bugyiba, akkor nem jön ki a gatyó derekán sem.
És én vettem neki télére derékmelegítőt is több színben (amúgy is nagy divat lett), szerintem jól fog jönni ha beköszönt a hűvösebb idő.
A fiam viszont most 1.5 évesen hordja ezt a 98-as méretet, neki télére-tavaszra 104-es body-kat vettem. Viszont amint elkezdjük jövő nyáron a szobatisztaságot próbálgatni, teszem el az összes bodyt, úgyse kapnék már rá újabb méretet...
Kisfiam 3 éves szobatiszta és ágytiszta ovis nagyfiú. Nappalra elhagytuk a bodyt, amint szobatiszta lett, akkor 92-es kellett neki. Éjszakára viszont mindig bodyt adok rá, mert a takarót lerúgja, és egyfolytában mocorog, kint lenne mindig a dereka. Most kellett megvennem a 104-eseket.
Nappalra hosszú atléta trikókat adok rá body helyett. Nem annyira jók, mint az elődök, de hosszabb ideig tart kibújniuk a nadrágból, mint a sima pólóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!